- 4 ss stekeolje f.eks. rapsolje
- 1 gul løk
- 4 hvitløksfedd
- 650 g valgfri sopp i biter
- 2 selleristenger
- 4 gulrøtter
- 1 ss tomatpuré
- 1 grønnsakbuljongterning
- 2 ½ dl rødvin
- 1 ts tørket rosmarin
- 1–2 ts tørket timian
- 3 laurbærblad
- 1 ss balsamicoeddik
- ½ ts salt
- litt pepper
- 4–6 ss maisstivelse
- 2-4 never grønnkål hakket
- pyntes med bladpersille eller andre urter
Forslag til tilbehør
- tyttebærsyltetøy
- gratinerte poteter eller sellerirotmos
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.