Gå tilbake
+ porsjoner

Handleliste: Spinat-, artisjokk- og chilipizza

No ratings yet
Print
Total tid: 20 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 1
Legg i handlelisten

Ingredienser

  • 1 porsjonsbunn
  • 1 dl pizzasaus

Fyll

  • 1 ss stekeolje f.eks. rapsolje
  • ½ rødløk
  • 1–2 hvitløksfedd
  • ½ boks artisjokkhjerter
  • 100 g spinat
  • 50 g myk kremost f.eks. Philadelphia eller På mackan
  • ½ ts salt
  • kajennepepper etter smak
  • ½ ball fersk mozzarella ca. 80 g
  • en liten neve pinjekjerner valgfritt
  • ¼–½ chili
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.