Gå tilbake
+ porsjoner

Handleliste: Superrask spinat-artisjokkdipp

Under utviklingen av denne oppskriften spiste jeg og en venninne opp halvparten. Vi måtte liksom smake bare litt til ...! Så når det står 8 porsjoner, er det kun som en del av et større buffet bord:)
Dette blir nok til to små former, eventuelt en stor. Om du har en foodprosessor, er denne dippen veldig rask å tilberede. Hvis du ikke har det, tar det noen få minutter mer, men det er uansett en rask rett.
No ratings yet
Print
FORBEREDELSESTID: 5 minutter
KOKETID: 30 minutter
Total tid: 35 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 8
Legg i handlelisten

Ingredienser

Dipp

  • 1 pk. frossen spinat 450 g (tint og helt av ekstra væske)
  • ½ gul løk
  • 4 hvitløksfedd
  • 100 g kremost naturell gjerne romtemperert
  • 1 boks hermetiske artisjokkhjerter
  • 1 boks rømme eller gresk yoghurt
  • 125 g mozzarella en ball
  • 1 ½ dl revet parmesan 40–50 g, gjerne en plantebasert variant
  • 1 ts salt
  • ¼ ts pepper
  • ¼ ts malt muskatnøtt valgfritt

Valgfri topping

  • 100–150 g revet smaksrik ost

Dippforslag, en av

  • tortillachips
  • pitabrød
  • focaccia
  • grønnsaker i staver
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.