Dipp
- 1 pk. frossen spinat 450 g (tint og helt av ekstra væske)
- ½ gul løk
- 4 hvitløksfedd
- 100 g kremost naturell gjerne romtemperert
- 1 boks hermetiske artisjokkhjerter
- 1 boks rømme eller gresk yoghurt
- 125 g mozzarella en ball
- 1 ½ dl revet parmesan 40–50 g, gjerne en plantebasert variant
- 1 ts salt
- ¼ ts pepper
- ¼ ts malt muskatnøtt valgfritt
Valgfri topping
- 100–150 g revet smaksrik ost
Dippforslag, en av
- tortillachips
- pitabrød
- focaccia
- grønnsaker i staver
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.