Gå tilbake
+ porsjoner

Handleliste: Tacogryte med sprø tortilla

No ratings yet
Print
FORBEREDELSESTID: 15 minutter
KOKETID: 45 minutter
Total tid: 1 time
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 4
Legg i handlelisten

Ingredienser

Gryte

  • 2 ss stekeolje f.eks. rapsolje
  • 1 gul løk
  • 1 paprika
  • ½–1 jalapeño
  • 4-5 hvitløksfedd, finhakket
  • 2 ss chilikrydder
  • 1 ss spisskummen
  • 2 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 2 buljongterninger / 2 ss fond
  • 1 liter vann
  • 800–900 g hermetiske grovhakkede tomater
  • 2 små bokser sorte bønner totalt 350 g, skylt
  • 1 dl ukokt quinoa
  • 200 g spinat grovhakket (valgfritt)

Sprø topping

  • 2–4 dl solsikkeolje eller annen frityrolje
  • 3 store tortillaer gjerne mais
  • grovt salt

Anbefalt tilbehør

  • 100 g revet cheddar
  • cashewkrem eller rømme
  • 1–2 avokadoer i skiver
  • limebåter
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.