Daddelruller i røkt rispapir-bacon
- 8 medjool dadler
- ca. 50 g chèvre ev. en tykk, salt cashewkrem
- 4 ark rispapir
- 2 ss peanøttsmør eller cashewsmør (helst uten klumper)
- 3 ss tamari / soyasaus
- 2 ss liquid smoke helt nødvendig, se i hyllen hvor tabasco står
- 2 ss vann
Stekt manchego med søt dipp
- 200 g manchego
- 3 ss maisstivelse eller mel
- 1 egg
- ca. 100 g brødsmuler helst panko
- solsikkeolje
- 2 ss lønnesirup
- 1 ss smeltet smør
- 1–2 ss frisk timian finhakket
- limejuice etter smak
Veggisboller i chilisaus
- 1 porsjon vegetarboller kjøpt eller hjemmelaget
- 2 ss olivenolje
- ½ gul løk
- ½ ts salt
- 2 hvitløksfedd
- ½–1 chili
- 400 g grovhakkede tomater
- 1 ts tørket oregano
- 1 laurbærblad valgfritt
- 1 ts sukker
- salt og pepper
Tomat og mozzarella med balsamico
- 250 g søte tomater
- 150 g fersk mozzarella
- frisk basilikum
- salt og pepper
- crema di balsamico eller vanlig
- 1 granateple renset (valgfritt)
Focaccio med urtesmør (8 porsjoner)
- 1 kg hvetemel
- 1 pakke tørrgjær
- 2 ss lønnesirup eller honning
- 1–2 ss sukker
- 1–2 ts salt
- ca. 9 dl lunkent vann
- soltørkede tomater
- 1 dl olivenolje
- 1 ts tørket rosmarin
- 1 ts tørket timian
- 1 ts tørket oregano
- 1 ts tørket basilikum
- fingersalt maldonsalt
- 100 g mykt smør
- 2–3 ss hakkede friske urter f.eks. timian, rosmarin, basilikum
- 1 hvitløksfedd revet
- ½ ts salt
- Valgfritt fyll
- oliven
- fetaost
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.