Gå tilbake
+ porsjoner

Handleliste: Tikka masala med kikerter og tofu

No ratings yet
Print
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 3
Legg i handlelisten

Ingredienser

Krydderblanding

  • 1 ss garam masala
  • 2 ss paprikapulver
  • 1 ts malt koriander
  • 1 ts salt
  • ½ ts kajennepepper
  • ½ ts gurkemeie
  • nykvernet sort pepper

Gryte

  • 250 g fast tofu ikke silketofu
  • 2 ss stekeolje f.eks. kokosolje
  • 1 gul løk
  • 4 fedd hvitløk
  • 2 ts ingefær
  • ½–1 jalapeño
  • 2–3 ss tomatpuré
  • 350 g cherrytomater
  • 1 ss smør
  • 1 stor boks kokosmelk 400 g, ikke lettvariant
  • 1 liten boks kikerter 175 g, skylt
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ss sukker valgfritt
  • 1–2 ss nypresset sitronsaft
  • salt og pepper

Servering

  • frisk koriander
  • raitamiks* + yoghurt nanbrød
  • basmatiris
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.