Krydderblanding
- 1 ss garam masala
- 2 ss paprikapulver
- 1 ts malt koriander
- 1 ts salt
- ½ ts kajennepepper
- ½ ts gurkemeie
- nykvernet sort pepper
Gryte
- 250 g fast tofu ikke silketofu
- 2 ss stekeolje f.eks. kokosolje
- 1 gul løk
- 4 fedd hvitløk
- 2 ts ingefær
- ½–1 jalapeño
- 2–3 ss tomatpuré
- 350 g cherrytomater
- 1 ss smør
- 1 stor boks kokosmelk 400 g, ikke lettvariant
- 1 liten boks kikerter 175 g, skylt
- 1 ss hvitvinseddik
- 1 ss sukker valgfritt
- 1–2 ss nypresset sitronsaft
- salt og pepper
Servering
- frisk koriander
- raitamiks* + yoghurt nanbrød
- basmatiris
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.