- 1 stor potte koriander med stilk
- 1 hvitløkfedd
- 1 ss rødvinseddik eller 1/2 ss lime (husk å gange opp om du øker mengde)
- 1/2-1 dl olivenolje
- 1/2 ts salt
Blend med stavmikser eller en liten blender, juster med mer olje til ønsket tykkelse. Smak til med salt og eventuelt mer eddik/lime. Se oppbevaringstips under notater.
Oppbevar i tett beholder i kjøleskapet og ta med rent bestikk hver gang, så holder den lenge.
Jeg pleier å kjøpe koriander i bunt på importbutikker så jeg kan lage store porsjoner til en billig penge og deretter fryse ned i isbitformer. Tiner veldig raskt på benken.
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.