Dette er en rett som er så enkel at hvem som helst får den til på første forsøk. I tillegg er den jo veldig lekker! Del søtpotetene i store båter og mariner dem før du setter dem inn i ovnen. Lag tilbehøret mens de steker. Rydd på kjøkkenet og dekk bordet – og vips så er du ferdig på under 40 minutter!
Vask skallet og skjær søtpotetene i to på langs, deretter i 4–5 båter. (Ikke fjern skallet, det blir mykt under steking og kan spises. Veldig næringsrikt er det også.)
Bland sammen marinaden, og vend søtpotetene i den. (Tips: Ta en brødpose, legg marinaden i posen med søtpoteter, hold sammen åpningen og rist løs.)
Legg søtpotetene i en form der båtene kan ligge med litt mellomrom, ev. på et bakepapir på et stekebrett, og stek i 25–30 minutter til du kan stikke en gaffel lett gjennom søtpoteten.
I mellomtiden stavmikser du dressingen og gjør klar toppingen.
Stek en tortilla lett i en stekepanne, eller varm den i ovn eller mikro.
Server med ønsket topping, og nyt!
Notes
Tips: Denne retten kan enkelt lages til mange. Du bare dobler eller tredobler oppskriften!
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.