Go Back
+ servings

Gløggsangria - julens diggeste drink

Gløgg og sangria, kan det egentlig bli bedre? Nope, tenkte ikke det nei!
Dersom du vil ha denne alkoholfri er det bare å droppe likøren og bruke alkoholfri gløgg og ingefærøl:)
No ratings yet
Print
Prep Time: 10 minutes
Total Time: 10 minutes
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 6

Ingredienser

  • 1 flaske sterkvingløgg i vinmonopolets standardutvalg
  • 750 ml tranebærsjuice heter cranberry på engelsk og i noen norske butikker står det på engelsk i stedet.
  • 2 appelsiner saften av
  • 1 dl cointreau eller annen appelsinlikør (kan sløyfes)
  • 7 dl ingefærøl
  • 1 lime saften av
  • isbiter
  • Valgfri pynt: Limeskiver, clementin/appelsinskiver, stjerneanis, mynte, sukker rundt glasset, kanelstenger vær kreativ:)

Fremgangsmåte

  • Bland sammen alle ingredienser i en stor punchbolle eller bakebolle.
  • Ha i godt med isbiter og friske fruktskiver i glassene eller i muggen, og server med god julemusikk i bakgrunnen.
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenesvegetar
Forhåndsbestill den nye kokeboken min i et begrenset opplag før jul! Bestill her!!