Hvis du skal grille: Sett grillen på medium høy varme, ca 200 grader.
Fremgangsmåte på kjøkkenet:
Ha vann, quinoa og buljong i en kjele, la småkoke i 12-15 minutter til alt vannet er fordampet.
Lag dressingen ved å ha alt i en beholder med lokk og rist den sammen.
Del halloumiosten i skiver på ca 1 cm.
Vend asparges i olje med litt salt og pepper.
Kutt avokado og mango i biter, og gjør klart alle andre ingredienser.
Ha olje i en stekepanne og stek halloumi og asparges i 3-5 minutter på hver side.
Legg så spinaten og quinoaen i bunnen av et stort fat, og deretter resten av ingrediensene.
Hell så over dressingen og server.
Fremgangsmåte ved grillen:
Grill skiver av vannmelon i 5 minutter på hver side eller til den har fått fine grillstriper. Del så i biter og ha over salaten.
Ha halloumi og asparges på grillen, og la grille i 3 minutter på hver side. Vend litt på aspargesene når du snur osten. Bruk en stekespade for å få av halloumien om den har sitter litt fast. Del gjerne aspargesene i mindre biter før du har den og halloumien i salaten.
Notes
Halloumi er en fast ost som ikke trenger lang tid på grillen for å bli klar, og den smaker best nygrillet så server den med en gang den er ferdig.
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.