- 1/2 ferdigkjøpt pizzadeig gjerne firkantet for enklere rulling
- 2 ss smør jeg bruker plantebasert
- 2-3 ts kanel
- 2-3 ss sukker
- 1 håndfull pekannøtter
- lønnesirup
- smør til steking
Dette forbereder du hjemme:
Klipp opp pizzabunnpakken på kortsiden og dra deigen ut. Ta vare på pakken, kan brukes til å frakte.
Rull ut deigen og smør smøret jevnt utover deigen og dryss over kanel, sukker og pekannøtter. Rull sammen deigen og putt den tilbake i orginalinnpakningen.
På tur:
Skjær deigrullen i ca 2 cm tykke skiver. Sett primusen på lav varme og ha godt med smør i. Ha kanelsnurrene i panna. Når de har blitt lysebrune på hver side heller du over litt lønnesirup om du vil ha de ekstra karamellaktige.
La steke et par minutter til, og voila!
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.