Jeg har startet forlag og slipper ny bok!
Endelig kan jeg snakke om dette:
Jeg har startet eget forlag:
så Entusiast forlag gir ut En skikkelig digg kokebok 2!
Sikre deg et eksemplar til deg og dine nå!
For meg var det utrolig viktig at jeg fikk bestemme absolutt alt selv når det gjaldt min neste bok, og eneste måten å gjøre det på er egentlig å ta all risiko selv. Derfor har jeg startet Entusiast Forlag som gir ut En skikkelig digg kokebok 2, og der er jeg både forlagssjef, markedssjef, økonomisjef, kontorets klovn og vaskehjelp:)
Mer om det senere, la oss snakke om boka🤩
Etter over 600 intervjuer av kjøpere av min første bok, så var beskjeden tydelig: Leserne ville ha mer, av akkurat det samme:🙋🏼🙋🏿🙋🏼♂️🙋🏾♂️🙋♀️
Så “En skikkelig digg kokebok 2” blir stappfull av DIGGE, ENKLE og FARGERIKE oppskrifter, som selv den argeste kjøttelsker vil digge 😍
Den blir hele 99 oppskrifter, mest middager, men også noe frokost, lunsj, helgekos, høytidsverdige måltider og snacks:)
Jeg legger altså hodet på blokka her, satser alt (og typ alt jeg tjente på første bok) for å spre mer vegetarentusiasme!
Forhåndssalget har allerede gått langt over forventet, og jeg er så spent på hvordan julesaget vil gå. Det er allerede mange som har kjøpt både 6, 7 og 8 bøker hver, så det lukter litt julegaver allerede.
Min første bok er trykket i hele 30.000 eksemplarer, så min nye tittel har mye å leve opp til. Ved å kjøpe En skikkelig digg kokebok 2 håper jeg du får latterlig mye inspirasjon, og i tillegg så støtter du kampen jeg kjemper om et grønnere Norge, og gjør det mulig for meg å gjøre mange flere ting som påvirker de 5,5 millioner middagstallerkener der ute.
Ekstremt kule ting jeg er stolt av i En skikkelig digg kokebok 2:
🌟 Det er hele 300(!) testfamilier som har hjulpet meg med å finjustere oppskriftene!
🌟 Alle rettene klimaberegnes og vil ha et lavt klimaavtrykk! Klimato har hjulpet meg med beregningen.
🌟 Jeg trykker boken i Norge for å få den så kortreist som mulig! Selv om det er dyrere enn de store forlagene betaler for trykk i utlandet, så mener jeg at det er utrolig viktig at vi tar så mange kortreiste valg som mulig.
🌟 Alle rettene er utviklet helt plantebaserte, men som vanlig ingen shaming. Vil du bruke melk og ost fra ku, er det helt opp til deg.
🌟 Alle rettene kan enkelt velges å gjøre glutenfrie, og det er tips på hver oppskrift om hvordan du gjør det.
2021 blir definitivt vegetarentusiastenes år:)
Er du med?