Jeg har startet forlag og slipper ny bok!
Endelig kan jeg snakke om dette:
Jeg har startet eget forlag:
så Entusiast forlag gir ut En skikkelig digg kokebok 2!
Sikre deg et eksemplar til deg og dine nå!
![](https://vegetarentusiast.no/wp-content/uploads/2020/10/Forside-endelig-En-skikkelig-digg-kokebok-2-Hanne-Lene-Dahlgren3d-gjennomsiktig--759x1024.png)
For meg var det utrolig viktig at jeg fikk bestemme absolutt alt selv når det gjaldt min neste bok, og eneste måten å gjøre det på er egentlig å ta all risiko selv. Derfor har jeg startet Entusiast Forlag som gir ut En skikkelig digg kokebok 2, og der er jeg både forlagssjef, markedssjef, økonomisjef, kontorets klovn og vaskehjelp:)
Mer om det senere, la oss snakke om boka🤩
Etter over 600 intervjuer av kjøpere av min første bok, så var beskjeden tydelig: Leserne ville ha mer, av akkurat det samme:🙋🏼🙋🏿🙋🏼♂️🙋🏾♂️🙋♀️
Så “En skikkelig digg kokebok 2” blir stappfull av DIGGE, ENKLE og FARGERIKE oppskrifter, som selv den argeste kjøttelsker vil digge 😍
Den blir hele 99 oppskrifter, mest middager, men også noe frokost, lunsj, helgekos, høytidsverdige måltider og snacks:)
Jeg legger altså hodet på blokka her, satser alt (og typ alt jeg tjente på første bok) for å spre mer vegetarentusiasme!
Forhåndssalget har allerede gått langt over forventet, og jeg er så spent på hvordan julesaget vil gå. Det er allerede mange som har kjøpt både 6, 7 og 8 bøker hver, så det lukter litt julegaver allerede.
Min første bok er trykket i hele 30.000 eksemplarer, så min nye tittel har mye å leve opp til. Ved å kjøpe En skikkelig digg kokebok 2 håper jeg du får latterlig mye inspirasjon, og i tillegg så støtter du kampen jeg kjemper om et grønnere Norge, og gjør det mulig for meg å gjøre mange flere ting som påvirker de 5,5 millioner middagstallerkener der ute.
Ekstremt kule ting jeg er stolt av i En skikkelig digg kokebok 2:
🌟 Det er hele 300(!) testfamilier som har hjulpet meg med å finjustere oppskriftene!
🌟 Alle rettene klimaberegnes og vil ha et lavt klimaavtrykk! Klimato har hjulpet meg med beregningen.
🌟 Jeg trykker boken i Norge for å få den så kortreist som mulig! Selv om det er dyrere enn de store forlagene betaler for trykk i utlandet, så mener jeg at det er utrolig viktig at vi tar så mange kortreiste valg som mulig.
🌟 Alle rettene er utviklet helt plantebaserte, men som vanlig ingen shaming. Vil du bruke melk og ost fra ku, er det helt opp til deg.
🌟 Alle rettene kan enkelt velges å gjøre glutenfrie, og det er tips på hver oppskrift om hvordan du gjør det.
2021 blir definitivt vegetarentusiastenes år:)
Er du med?