- Ha quinoa, vann og buljong i en kjele, kok opp og senk deretter varmen til putrenivå. La koke i omtrent 15 minutter til vannet har dampet bort. 
- Med foodprosessor: Ha sopp, valnøtter og hvitløk i en foodprosessor og pulser til det er godt hakket uten at det har blitt postei. Ha deretter i linser og pulser et par ganger. Det er veldig godt med litt struktur i burgeren, så ikke bland mer enn du må. 
- Uten foodprosessor: Finhakk soppen, bland deretter linser og sopp sammen før du tilsetter hakkede valnøtter og resten av ingrediensene. Tips: Du kan også bruke stavmikser. Det gjør at linsene blir litt mer most og at burgerne er lettere å forme. 
- Rør inn resten av ingrediensene og vend til slutt inn quinoa. 
- Form burgere ved å trykke deigen godt sammen, ha olje i en varm stekepanne og stek 3–4 minutter på hver side, eller til du har en god stekeskorpe. 
- Server med ditt favorittilbehør.