Forhåndsbestill NY bok, få gratis grønn 14 dagers ukemeny! Salg i nettbutikken!

Gratulerer!

Du har meldt deg inn i den vegetariske entusiastklubben.

Vilkår for bruk

INNLEDNING Dette kjøpet er regulert av de nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og ehandelsloven, og disse lovene gir forbrukeren ufravikelige rettigheter. Lovene er tilgjengelig på www.lovdata.no. Vilkårene i denne avtalen skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene, men oppstiller partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen. 2. PARTENE Selger er Entusiast AS , Risengbakken 8, 3413 Lier, [email protected], 90814495 og betegnes i det følgende som selger/selgeren. Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen. 3. PRIS OG BETALING Den oppgitte prisen for varen og tjenester er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter, frakt og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har informert om, skal kjøper ikke bære. Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes. 4. AVTALEINNGÅELSE OG LEVERING Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren. Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt tingen. 8. ANGRERETT Varen er unntatt angrerettloven ved paragraf 17.3 “Digitalt innhold som ikke leveres på fysisk medium”. 9. FORSINKELSE, MANGEL PÅ VAREN OG MANGLENDE LEVERING Dersom selgeren ikke leverer varen eller leverer den for sent i henhold til avtalen mellom partene, eller varen er mangelfull og dette ikke skyldes kjøperen eller forhold på kjøperens side, kan kjøperen i henhold til reglene i forbrukerkjøpslovens kapittel 5 etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve oppfyllelse, heve avtalen og/eller kreve erstatning fra selgeren. Ved krav om misligholdsbeføyelser bør meldingen av bevishensyn være skriftlig (for eksempel e-post). 13. PERSONOPPLYSNINGER Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selger, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle 14. KONFLIKTLØSNING Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no. Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: https://ec.europa.eu/odr.

Ok, skjønner det

Personvernerklæring

1. KONTAKTINFORMASJON TIL ENTUSIAST AS Entusiast AS er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor: Entusiast AS Risengbakken 8 3413 Lier, Norge Organisasjonsnummer: 925986630 Epost: [email protected] 2. SENTRALE BEGREPER Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse. Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring. Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldende personopplysningsloven. 3. ENTUSIAST AS ER BEHANDLINGSANSVARLIG Entusiast AS er behandlingsansvarlig for håndteringen av dine personopplysninger. 4. HVA SLAGS INFORMASJON ER DET VI SAMLER INN? Når du registrerer deg via et skjema eller bestiller et digitalt hefter, kan du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Avhengig av situasjonen kan vi muligens be om følgende personopplysninger: Navn Adresse E-postadresse Telefonnummer Hvilken virksomhet du jobber for Betalingsinformasjon: Betaling med Vipps blir gjort gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID. 5. PARAGRAF 6F SOM ALTERNATIV TIL VALGT SAMTYKKE VIA NETTSIDE. SAMTYKKE KAN TREKKES. Vi tar utgangspunkt i legitimt samtykke utifra Paragraf 6f i personvernloven. Hvis du har inngått et kundeforhold med oss tidligere, eller du er en ny kunde vil dette være en legitim grunn til å sende deg informasjon. Dette sidestilles med et samtykke i henhold til markedsføringsloven slik loven har vært i Norge i mange år. Du kan når som helst trekke dette samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du tilbake samtykket, vil vi ta bort de opplysningene vi har om deg. Merk at sletting av informasjonen hos oss kan påvirke leveransen av informasjon innenfor rammen for kunderelasjonen, samt påvirke pågående dialoger 6. INFORMASJON FRA ANDRE KILDER Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger godkjenner du også at vi kan registrere andre opplysninger om deg som du har gitt oss ved en tidligere anledning. Basert på offentlig tilgjengelig informasjon kan vi også supplere dine registrerte opplysninger med bransje og ytterligere kontaktinformasjon. Hvis du er kunde hos oss kan vi også tilføye ytterligere kontaktinformasjon til dine opplysninger, som du har registrert hos oss via f.eks. telefon til kundeservice. Opplysninger som er nødvendige for de tjenester du skal bruke vil også bli lagret. 7. FORMÅLET MED BEHANDLINGEN AV PERSONOPPLYSNINGENE Informasjonen som du gir fra deg brukes til følgende formål: Salg- og markedsføringsaktiviteter i form av direkte e-post eller telefonkontakt Kundebehandling og informasjon om våre produkter For å få statistikk og opplysninger om brukeratferd for å forbedre både hjemmesiden og selve brukeropplevelsen Slik at vi kan gi deg en mer personlig opplevelse og levere produkter og annet innhold som interesserer deg Vi ber om dine personopplysninger for å: Svare på forespørsler Sende ønsket materiale, eller på andre måter kunne oppfylle våre forpliktelser mot at du sender inn dine opplysninger Opprette og opprettholde en salgsdialog Sende informasjon som kan være av interesse for deg Legge deg til i e-post-liste for nyheter og annet innhold som du selv har valgt å motta 8. SAMTYKKE TIL E-POSTKORRESPONDANSE Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de overnevnte formål, samtykker du til følgende: Vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen Vi kan sende deg direkte markedsføring via e-post om våre produkter Vi kan kontakte deg via e-post eller telefon Abonnering på nyhetsbrev via epost du selv har valgt å motta. Du kan takke nei til ytterligere e-poster ved å følge linken som befinner seg nederst i våre e-poster, eller ved å kontakte oss direkte. 9. HVOR LENGE LAGRES OPPLYSNINGENE? Vi behandler personopplysningene bare så lenge det tar å oppfylle hensikten med deres innsamling, deretter sletter vi informasjonen. Har du en aktiv dialog med oss tar vi vare på opplysningene dine i 2 år fra den siste kontakten; deretter fjerner vi opplysningene vi har om deg. En aktiv dialog defineres som at du har registrert en brukerprofil, interaksjon via telefon/epost eller har kjøpt et produkt av oss i løpet av de siste 2 årene. Har du samtykket til behandling av dine personopplysninger i forbindelse med at du takket ja til regelmessig e-poster, fortsetter vi å behandle dine personopplysninger til du avslutter ditt abonnement. Deretter lagrer vi dine personopplysninger i 2 år før vi sletter informasjonen. 10. HVEM KAN INFORMASJONEN DELES MED? Oppgitte opplysninger vil være tilgjengelige for et begrenset antall personer i virksomheten, som enten jobber i markedsavdelingen, kundesupport eller salg. 11. INFORMASJONSDELING MED TREDJEPART Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Hvis det er en pågående salg- eller kundedialog mellom deg, oss og noen av våre samarbeidspartnere, deler vi informasjon som: Navn E-postadresse Telefonnummer Hvilken virksomhet du jobber for Hvis vi har registrert dine opplysninger i forbindelse med en begivenhet som utføres sammen med en ekstern part, kan vi overføre samme kategorier av personopplysninger som angitt ovenfor, samt eventuelle svar på ytterligere skjema- eller utdypende spørsmål. 12. HVOR OPPBEVARES OPPLYSNINGENE? Opplysningene oppbevares av Entusiast AS i kundesystemet vårt. Har vi dette: Vi har databehandler avtale med ???? som så igjen har avtale med sine underleverandører. 13. DINE RETTIGHETER IFORHOLD TIL INNSYN , SLETTING OG EVENTUELT FLYTTING Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din. . Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, kontakter du oss på e-postadressen vi har angitt under avsnittet for kontaktinformasjon. For å motta slik info må du sende en elektronisk kopi av forespørselen på et signert dokument. Ønsker du å flytte informasjon kan vi også hjelpe deg med det 14. ANDRE FORMÅL Derson vi skal bruke personopplysningene til et annet formål enn det de ble samlet inn for inntrer informasjonsplikten på nytt og vi må da opplyse hva det nye formålet er og gi deler av informasjonen overnfor på nytt. 15. INFORMASJONSKAPSLER Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, Vi bruker kun informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse på våre sider slik at du slipper å fylle inn felt på nytt hver gang du er på våre sider. 16. E-POST OG TELEFON Vi benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av kundebehandlingen registreres i kundesystemet. Våre medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer. Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post. Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Ok, skjønner det

Hanne-Lenes Bao Buns – plantebasert street food på under halvtimen!

Til oppskriften

Dette er en av de første oppskriftene jeg delte fra min nyeste bok, “En skikkelig digg kokebok 2”. Egentlig var planen å vente til boka var gitt ut, men når jeg satt på en SÅ digg oppskrift så måtte jeg jo bare dele!

Jeg elsker virkelig bao buns, og har laget mange varianter, men ikke helt knekt koden før nå. Jeg jublet høyt når smakene satt som de skulle. Den deilige shiitake soppen får den perfekte konsistensen, og med knasende friske grønnsaker til, er dette gatemat på sitt beste! 

Jeg lager denne på kun 20 minutter, og du kan selvsagt variere innholdet i det uendelige etter smak og beholdning i kjøleskapet. Håper du ber noen på middag og serverer denne, da får du en matvenn for livet. Men pass deg, det kan hende at de ikke drar hjem, så velg gjester nøye.  

PS: Den er vegansk, men synes du det virker rart å spise noe vegansk til middag, glem at jeg sa det, bare lag den.

Herlig, saftig, knasende, smaksrik og fargerik middag på under halvtimen!

Hanne-Lenes Bao Buns – min storfavoritt, på under halvtimen

Altså du skjønner ikke hvor god jeg synes denne er! Jeg elsker virkelig bao buns, og har laget mange varianter før, men ikke helt knekt koden før nå!
Med deilig shiitake sopp som får den perfekte konsistensen og friske knasende grønnsaker til, er dette vegetarisk gatemat på sitt beste!
Jeg lager denne på 20 minutter med litt fokus, og du kan selvsagt variere innholdet i det uendelige.
Håper du ber noen på middag og serverer denne:)
4.94 from 15 votes
Skrive ut Rate
Total tid: 25 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 4
Legg i handlelisten

Ingredienser

  • 8 bao buns Finnes frosne fra Hatting nå hos de fleste store kjeder, ellers kjøp i asiatiske butikker. (Værsågod Hatting, ikke sponset)
  • 400 g fersk shiitake sopp uten stilk. Kan bruke portobello sopp i stedet, beregn da 1 sopp per porsjon.
  • stekeolje

Glaze

  • 1 dl tamari eller soyasaus bruker du vanlig soyasaus så bør du ta litt mindre, feks 0.8 dl, den er nemlig saltere enn tamari.
  • 2 ss lønnesirup
  • 2 ss riseddik
  • 2 ts sesamolje (toasted sesame oil)
  • 2 ts sriracha eller en annen hot sauce etter smak

Grønnsaker (mine forslag, velg gjerne noe annet)

  • 2 medium store gulrøtter i staver om du har tid må du gjerne sylte disse i 0.5 dl vann, 0.5 dl riseddik, 1 ss sukker og 1/2 ts salt. Rør sammen til sukkeret er oppløst og la stå minst 30 min. Eller bruk de rå:)
  • 1 neve finsnittet rødkål
  • 4 reddiker i tynne skiver
  • 2 vårløk, finhakket
  • evt en grønn eller rød chili om du er av den sorten:)

Annet

  • Hoisin saus til servering finnes i den asiatiske hyllen i alle butikker
  • ristede sesamfrø kjøpes også i samme hylle
  • 1 neve hakkede peanøtter
  • frisk koriander

Fremgangsmåte

  • Varm godt med stekeolje i en panne og stek soppen i skiver til den er fin og gylden, det tar ca 6 minutter.
  • Bland sammen alle ingrediensene til glazen i en skål og sett til side.
  • Kutt alle ingredienser og sett bao bunsene til daming. Avhengig av merke tar dette 5-10 minutter. Jeg anbefaler å legge en stekepapirbit under bunsene så de ikke setter seg fast i risten din. Hvis du ikke har en damprist kan du bruke et dørslag i en høy kjele hvor du får på et lokk og hvor det er plass til vann under risten. Eller mikro, se på pakken.
  • Når soppen er fin og gyllen har du over all glazen og lar steke sammen på medium høy varme i et par minutter til den har kokt godt inn. Rør ofte.
  • Så er det bare å montere: Jeg anbefaler et lag hoi sin saus i bunnen og deretter grønnsaker og sopp i den rekkefølgen du selv ønsker.
    Topp med peanøtter, sesamfrø og vårløk og gjerne mer hoi sin. NYT:)
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.

Likte du denne oppskriften?

Gi den gjerne en vurdering så sprer vi vegetarentusiasme sammen:)

4.94 from 15 votes (4 ratings without comment)

Recipe Rating




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommentarer

  • 5 stjerner
    Digge, enkle og varierte oppskrifter – selv for ikke vegetarianere som bare liker god mat!

  • 5 stjerner
    Skikkelig god! Digge smaker, god chrunch og deilig glaze. Anbefales!

  • 5 stjerner
    10 av 10, herrefader så godt!!!

  • 5 stjerner
    10 av 10, herrefader så godt!!!

  • 5 stjerner
    Å kjærevene SÅ godt dette var🙏🏼🙏🏼

  • 5 stjerner
    Andre helga på rad vi lager dette nå! Vanligvis har 9 åringen i huset et veldig begrenset syn på hva som er godkjent «lørdagsmiddag». Helst skal det være taco eller pizza, og til nød kan pitabrød med hjemmelaget hummus og veggisboller gå. Jeg laget bao buns forrige helg, forberedt på protester, men det var det beste 9 åringen hadde smakt, mente hun! Og nå har hun ønsket bao buns i kveld også 😊

  • 5 stjerner
    Helt nydelig🤩🤩 Jeg som trodde jeg aldri skulle like sopp, men joda med riktig tilberedning så var det en annen sak!

  • 5 stjerner
    Heilt nydelig!! Brukte soyasaus med mindre salt i. Å so sjampinjong 🙌🏻

  • 5 stjerner

    5 stars
    Helt sykt godt!

  • 4 stjerner
    Brukte soyasaus 0,8 med litt vann oppi 0,2
    Hadde ikke lønnesirup – brukte lys sirup , tipper honning hadde fungert også 🤩
    Erstattet sjhitakesopp med 50/50 østerssopp og portobello. Fungerte utmerket og dette ble superdigg!!! 🤩👍🏼😋 ny favoritt !!!

  • 5 stjerner
    Fantastisk godt! Brukte soyasaus og det funket bra, men tror jeg skal bruke tamari neste gang, for det blir fort ganske salt! Manglet koriander og sesamfrø, men sååå godt uansett! Syltet også gulrøtter og reddik, anbefales 👍🙌

  • Christin Nevjen Sørvig

    Prøvde denne i dag:) nyyyyydelig!!

  • Digget du denne? Sjekk disse godsakene...

    (2)

    One pot restefest

    (4)

    Gazpacho

    (4)

    Blomkålceviche - sommerens fresheste rett

    (23)

    Drømmesalat

    Påmelding avsluttet! Jeg har nå stappfullt med testfamilier så for som gikk glipp av det denne gangen og bare mååå være med, send meg en dm, så skal jeg se om det er noen oppskrifter som trenger mer testing:)

    🎖️Og endelig kan jeg dele at boken kommer i august!! Kun de som forhåndskjøper nå får muligheten til å joine som testsmaker.

    Målet er at alle testere skal få tilsendt sine testoppskrifter innen søndag kveld, for da skal jeg på en liten vinterferie med gutta mine og da kan testerne forhåpentligvis få laget en rett eller to i løpet av den uken💪

    Hva er en testfamilie sier du? 🥸
    Trodde aldri du skulle spørre:

    Jeg er opptatt av at mine kokebøker skal bli brukt, slitt, flekkete og elsket. For å sikre at de faktisk blir det, så må *hver eneste oppskrift* være beskrevet perfekt, målene må være forståelige, smaken må være knallgod og ikke minst: du skal få lyst til å lage retten.

    Det er ganske komplisert å lage sunn og digg mat som treffer på alt dette, og ikke minst: som du har tid til å lage i din hverdag.

    Derfor har jeg gjort et grundig forarbeid med alle mine kokebøker, og hatt over 1200 ulike testfamilier (må ikke være familier, det er bare navnet) involvert i tre bøker.

    Det har gitt innsikt jeg aldri kunne fått før trykking selv, det har sikret knallgode oppskrifter som de aller fleste liker og får til, og jeg har til og med måttet droppe noen av mine egne favoritter da noen ble for sære for dere.

    🥝Denne boken har som mål å ØKE Norges frukt- og grøntinntak betraktelig (små ambisjoner) og da er jeg fullstendig avhengig av flere smaksløker enn mine. 🍓

    Vi er rundt 400 testere nå, enda flere har kjøpt boken, og jeg setter grensen onsdag kveld for å dele inn i grupper, og rekke å sende alle innen søndag😅 (dette blir en lang uke, men dette er jo også SÅ gøy!!)

    Ps: har du kjøpt men ikke signet opp, jeg sender alle en mail med påminnelse i morgen, får du ikke den så send meg en dm. Noen ganger havner de også i spam🥵
    ...

    479 334

    Annonse: 🙋🏼‍♀️ 3 favoritt-hvitevarer på mitt nye kjøkken fra @jkekoekken 🎖️ Hvilken hadde vært din favoritt? Poll under👇

    🤩 Integrert kaffemaskin fra Miele lager en og en kopp, med null kaffesvinn, ingen kapsler og helt nydelig kaffe! I den putter jeg alltid fairtrade øko kaffe☕ Setter også Mieles lange garanti høyt 🙌🏼

    😍 Ekstra bredt kjøleskap så jeg får plass til store fat med salater og ikke minst 800 g frukt og grønt til hver av familiens medlemmer som anbefales å spise HVER DAG(!)! Dette er fra Siemens og er 70cm bredt. Hytta er 30 minutter fra nærmeste matbutikk, så god kjøleplass er helt nødvendig for å bruke minst mulig tid på å handle. 🍇🥝🍆🍓🫐

    🥳 Bora planlimt koketopp! Vi har hatt Bora i 11 år snart her hjemme og det var ikke tvil om at jeg ønsket det på kjøkkenet på hytta også. Den har fungert strålende, og denne som er helt planlimt er magisk for kjøkkennerder som meg. 
    Det viktigste for meg er likevel at man ikke står inn mot en vegg eller med en viftehette rett i pannen når man lager mat, og da er denne perfekt som drar matosen ned i et hull, ikke via damp i ansiktet mitt 😅

    @miele
    @siemensnorge
    @bora_scandinavia

    På din ønskeliste:
    ...

    90 2

    Kommenter X så sender jeg oppskriften på disse fantastiske quinoavaflene❤️ jeg valgte oppskrift og sønnen min valgte musikk, så her har du lil naz x og sunne fullkornsvafler🤩

    Vi skal ut i slalombakken i dag, håper du også finner på noe som gir deg energi og glede i dag💪
    ...

    747 2442

    annonse: ☝️Hvordan vet man om et kjøkken er bærekraftig?

    Vel, det er pokker ikke lett, for det er jo egentlig ingenting som *er* bærekraftig, bare *mer* eller *mindre*. 🤓

    Men når jeg lette igjennom alle kjøkkenleverandører, leste bærekraftsrapporter og undersøkte kvalitet, så landet jeg på at @jkekoekken var de mest solide for meg og mitt kjøkken som jeg hadde drømt om i så mange år.

    👏🏼Det er sinnsykt imponerende at de gjør så mye uten å rope høyt om det (så jeg prøver å få de til å rope høyere), de er drevet 100% av fornybar energi, bruker kun sertifisert tre, bruker vannbaserte lakker, ja jeg kan gå on and on.

    Så ja, man kan kjøpe et brukt kjøkken, man kan lage et mindre kjøkken og man kan droppe hytta totalt. Men fy søren som jeg elsker å lage mat på dette kjøkkenet🙌

    🥦 Jeg tror at for å spise mer bærekraftig, så er kjøkken og matglede viktig. Det er lettere å kutte en løk, purre og blomkål på et kjøkken man trives på, samtidig som det er lettere med frossenpizza om man ikke liker å være på kjøkkenet.

    Så for oss matnørder, så er det ofte Holy Grail å få lov til å lage et kjøkken som passer perfekt til egne behov, og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har fått lov til det. Dette skal hele familien nyte i femti år fremover, jeg får til og med plass til gåstol mellom øy og vask;)
    ...

    99 6