fbpx

Bruk koden JUL og få 50% på alle bestselgerne!

Gratulerer!

Du har meldt deg inn i den vegetariske entusiastklubben.

Vilkår for bruk

INNLEDNING Dette kjøpet er regulert av de nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og ehandelsloven, og disse lovene gir forbrukeren ufravikelige rettigheter. Lovene er tilgjengelig på www.lovdata.no. Vilkårene i denne avtalen skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene, men oppstiller partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen. 2. PARTENE Selger er Entusiast AS , Risengbakken 8, 3413 Lier, [email protected], 90814495 og betegnes i det følgende som selger/selgeren. Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen. 3. PRIS OG BETALING Den oppgitte prisen for varen og tjenester er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter, frakt og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har informert om, skal kjøper ikke bære. Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes. 4. AVTALEINNGÅELSE OG LEVERING Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren. Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt tingen. 8. ANGRERETT Varen er unntatt angrerettloven ved paragraf 17.3 “Digitalt innhold som ikke leveres på fysisk medium”. 9. FORSINKELSE, MANGEL PÅ VAREN OG MANGLENDE LEVERING Dersom selgeren ikke leverer varen eller leverer den for sent i henhold til avtalen mellom partene, eller varen er mangelfull og dette ikke skyldes kjøperen eller forhold på kjøperens side, kan kjøperen i henhold til reglene i forbrukerkjøpslovens kapittel 5 etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve oppfyllelse, heve avtalen og/eller kreve erstatning fra selgeren. Ved krav om misligholdsbeføyelser bør meldingen av bevishensyn være skriftlig (for eksempel e-post). 13. PERSONOPPLYSNINGER Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selger, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle 14. KONFLIKTLØSNING Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no. Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: https://ec.europa.eu/odr.

Ok, skjønner det

Personvernerklæring

1. KONTAKTINFORMASJON TIL ENTUSIAST AS Entusiast AS er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor: Entusiast AS Risengbakken 8 3413 Lier, Norge Organisasjonsnummer: 925986630 Epost: [email protected] 2. SENTRALE BEGREPER Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse. Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring. Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldende personopplysningsloven. 3. ENTUSIAST AS ER BEHANDLINGSANSVARLIG Entusiast AS er behandlingsansvarlig for håndteringen av dine personopplysninger. 4. HVA SLAGS INFORMASJON ER DET VI SAMLER INN? Når du registrerer deg via et skjema eller bestiller et digitalt hefter, kan du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Avhengig av situasjonen kan vi muligens be om følgende personopplysninger: Navn Adresse E-postadresse Telefonnummer Hvilken virksomhet du jobber for Betalingsinformasjon: Betaling med Vipps blir gjort gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID. 5. PARAGRAF 6F SOM ALTERNATIV TIL VALGT SAMTYKKE VIA NETTSIDE. SAMTYKKE KAN TREKKES. Vi tar utgangspunkt i legitimt samtykke utifra Paragraf 6f i personvernloven. Hvis du har inngått et kundeforhold med oss tidligere, eller du er en ny kunde vil dette være en legitim grunn til å sende deg informasjon. Dette sidestilles med et samtykke i henhold til markedsføringsloven slik loven har vært i Norge i mange år. Du kan når som helst trekke dette samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du tilbake samtykket, vil vi ta bort de opplysningene vi har om deg. Merk at sletting av informasjonen hos oss kan påvirke leveransen av informasjon innenfor rammen for kunderelasjonen, samt påvirke pågående dialoger 6. INFORMASJON FRA ANDRE KILDER Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger godkjenner du også at vi kan registrere andre opplysninger om deg som du har gitt oss ved en tidligere anledning. Basert på offentlig tilgjengelig informasjon kan vi også supplere dine registrerte opplysninger med bransje og ytterligere kontaktinformasjon. Hvis du er kunde hos oss kan vi også tilføye ytterligere kontaktinformasjon til dine opplysninger, som du har registrert hos oss via f.eks. telefon til kundeservice. Opplysninger som er nødvendige for de tjenester du skal bruke vil også bli lagret. 7. FORMÅLET MED BEHANDLINGEN AV PERSONOPPLYSNINGENE Informasjonen som du gir fra deg brukes til følgende formål: Salg- og markedsføringsaktiviteter i form av direkte e-post eller telefonkontakt Kundebehandling og informasjon om våre produkter For å få statistikk og opplysninger om brukeratferd for å forbedre både hjemmesiden og selve brukeropplevelsen Slik at vi kan gi deg en mer personlig opplevelse og levere produkter og annet innhold som interesserer deg Vi ber om dine personopplysninger for å: Svare på forespørsler Sende ønsket materiale, eller på andre måter kunne oppfylle våre forpliktelser mot at du sender inn dine opplysninger Opprette og opprettholde en salgsdialog Sende informasjon som kan være av interesse for deg Legge deg til i e-post-liste for nyheter og annet innhold som du selv har valgt å motta 8. SAMTYKKE TIL E-POSTKORRESPONDANSE Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de overnevnte formål, samtykker du til følgende: Vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen Vi kan sende deg direkte markedsføring via e-post om våre produkter Vi kan kontakte deg via e-post eller telefon Abonnering på nyhetsbrev via epost du selv har valgt å motta. Du kan takke nei til ytterligere e-poster ved å følge linken som befinner seg nederst i våre e-poster, eller ved å kontakte oss direkte. 9. HVOR LENGE LAGRES OPPLYSNINGENE? Vi behandler personopplysningene bare så lenge det tar å oppfylle hensikten med deres innsamling, deretter sletter vi informasjonen. Har du en aktiv dialog med oss tar vi vare på opplysningene dine i 2 år fra den siste kontakten; deretter fjerner vi opplysningene vi har om deg. En aktiv dialog defineres som at du har registrert en brukerprofil, interaksjon via telefon/epost eller har kjøpt et produkt av oss i løpet av de siste 2 årene. Har du samtykket til behandling av dine personopplysninger i forbindelse med at du takket ja til regelmessig e-poster, fortsetter vi å behandle dine personopplysninger til du avslutter ditt abonnement. Deretter lagrer vi dine personopplysninger i 2 år før vi sletter informasjonen. 10. HVEM KAN INFORMASJONEN DELES MED? Oppgitte opplysninger vil være tilgjengelige for et begrenset antall personer i virksomheten, som enten jobber i markedsavdelingen, kundesupport eller salg. 11. INFORMASJONSDELING MED TREDJEPART Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Hvis det er en pågående salg- eller kundedialog mellom deg, oss og noen av våre samarbeidspartnere, deler vi informasjon som: Navn E-postadresse Telefonnummer Hvilken virksomhet du jobber for Hvis vi har registrert dine opplysninger i forbindelse med en begivenhet som utføres sammen med en ekstern part, kan vi overføre samme kategorier av personopplysninger som angitt ovenfor, samt eventuelle svar på ytterligere skjema- eller utdypende spørsmål. 12. HVOR OPPBEVARES OPPLYSNINGENE? Opplysningene oppbevares av Entusiast AS i kundesystemet vårt. Har vi dette: Vi har databehandler avtale med ???? som så igjen har avtale med sine underleverandører. 13. DINE RETTIGHETER IFORHOLD TIL INNSYN , SLETTING OG EVENTUELT FLYTTING Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din. . Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, kontakter du oss på e-postadressen vi har angitt under avsnittet for kontaktinformasjon. For å motta slik info må du sende en elektronisk kopi av forespørselen på et signert dokument. Ønsker du å flytte informasjon kan vi også hjelpe deg med det 14. ANDRE FORMÅL Derson vi skal bruke personopplysningene til et annet formål enn det de ble samlet inn for inntrer informasjonsplikten på nytt og vi må da opplyse hva det nye formålet er og gi deler av informasjonen overnfor på nytt. 15. INFORMASJONSKAPSLER Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, Vi bruker kun informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse på våre sider slik at du slipper å fylle inn felt på nytt hver gang du er på våre sider. 16. E-POST OG TELEFON Vi benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av kundebehandlingen registreres i kundesystemet. Våre medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer. Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post. Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Ok, skjønner det

Vinnerlasagne – Min ultimate vegetarlasagne fra En skikkelig digg kokebok 2

Til oppskriften

Vinnerlasagne – en helt fantastisk vegetarlasagne som utrolig mange har trykket til sitt oppskriftshjerte! Dette er den mest etterspurte oppskriften fra min siste bok”En skikkelig digg kokebok 2″. Her deler jeg oppskriften på denne grønnsakslasagnen for første gang på internett.

I min første bok hadde jeg med oppskrift på to knallgode vegetarlasagner. Helt ærlig var jeg usikker på om jeg kom til å klare å lage enda en som er like god. Men, denne oppskriften har slått alle rekorder! Både mannen min (lasagneelskeren) og jeg jobbet knallhardt med utviklingen, og når den endelig satt ble den så god at den vinner over alle andre lasagner vi har smakt!

I tillegg er vinnerlasagnen laget av kun grønnsaker, ingen kjøtterstatninger! Så denne er perfekt for deg som vil øke antallet “om dagen” i en porsjon. Tipper du kan sjekke av 4 av 5 om dagen om du spiser denne.

På toppen av vegetarlasagnen har jeg ikke ost, men en bechamel (hvit saus) av havremelk. Jeg lager den enten med Oatly barista eller usøtet soyamelk (sistnevnte om du må ha helt glutenfritt). Jeg anbefaler virkelig at du prøver å lage denne vegetarlasagnen uten ost, for denne har så mye egensmak og toppen er supergod uten. Ellers kan du gjøre som jeg vet mange gjør, ta halvparten med og halvparten uten og se hva du synes.

Gleder meg til å høre hva du synes om min favorittlasagne; Vinnerlasagne, lykke til!

Vinnerlasagne fra En skikkelig digg kokebok 2

I min første bok hadde jeg med to lasagner, og jeg var usikker på om jeg kom til å klare å lage enda en som er like god som dem. Siden mannen min elsker lasagne, lot jeg meg overtale til å prøve. Etter mange forsøk fant vi endelig den magiske miksen. Denne versjonen er stappfull av smak, kun basert på grønnsaker og ikke vanskelig å lage. Mange har etterlyst en lasagne uten kjøtterstatning, så værsågod. Håper det smaker!
5 from 41 votes
Skrive ut Rate
Total tid: 1 time 30 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 6
Legg i handlelisten

Ingredienser

Grønnsaksmiksen

  • 3 ss olivenolje
  • 1 rødløk finhakket
  • 2 gulrøtter delt i små terninger
  • 3 stilker stangselleri finhakket
  • 2 ts tørket basilikum
  • 2 ts tørket timian
  • 1 ts tørket oregano
  • ½ ts tørket salvie valgfritt
  • 1 ts chiliflak valgfritt
  • 3–5 fedd hvitløk finhakket
  • 400 g grovhakkede hermetiske tomater
  • terning grønnsaksbuljong
  • 1 stor boks røde linser skylt (230 g)
  • 1 dl vann
  • dl rødvin valgfritt el. 2 ss balsamicoeddik
  • pepper

Rød Pesto

  • 2 ss olivenolje
  • 6 ss soltørkede tomater i olje grovhakket
  • 2 never valnøtter
  • 10–12 basilikumblader

Béchamelsaus:

  • 7 dl melk* gjerne Oatly iKaffe eller usøtet soyamelk
  • 4 ss maisenna
  • 2–3 ss smør
  • salt og pepper

Korianderdressing:

  • 1 stor potte frisk koriander med stilker
  • 1 fedd hvitløk hakket
  • 1 ss rødvinseddik el. 1/2 presset lime
  • 4 ss olivenolje
  • 1/2 ts salt

Annet:

  • 8–10 lasagneplater velg glutenfrie ved behov
  • frisk basilikum

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 225 ºC, over- og undervarme.
  • Start med grønnsaksmiksen. Varm olje i en stor gryte på middels varme. Ha i rødløk, og la den frese i et par minutter. Tilsett gulrøtter, stangselleri og krydder, og la alt steke til det er mørt og fint. Tilsett hvitløk, og rør til alt er godt blandet.
  • Lag pestoen. Ha soltørket tomat, olivenolje, valnøtter og basilikum i en foodprosessor eller stavmikser, og kjør til en tykk, rød pesto. Bland pestoen i gryten med grønnsakene, og tilsett resten av ingrediensene til grønnsaksmiksen. La gryten putre i 15 minutter.
  • Lag béchamelsausen i mellomtiden. Ha melk og maisenna i en kjele, og rør med en visp under oppvarming. Tilsett smøret når melet har blandet seg godt med melken. La sausen småkoke i 5 minutter under omrøring, til den er passe tykk. Smak til med salt og pepper. (Dette er en uvanlig metode, som jeg har lært av svigermoren min som var husholdningslærer i Sverige. Sausen får aldri klumper på denne måten.)
  • Når gryten er klar, smaker du eventuelt til med krydder. Jeg liker den med ganske kraftig smak.
  • Finn frem en lasagneform på ca. 30 x 20 cm. Fordel 1/3 av fyllet i bunnen, så 4–5 lasagneplater, deretter 1/3 av sausen. Gjør det samme en gang til, og avslutt med resten av fyllet og til slutt resten av sausen.
  • Stek lasagnen midt i ovnen i 35 minutter, og sjekk deretter om den tåler mer overvarme uten å bli svidd. Hvis den allerede er gyllenbrun og fin på toppen, legger du over aluminiumsfolie. Stek uansett videre i 10 minutter, og sjekk om lasagneplatene er myke med en kniv. La lasagnen avkjøles i 15 minutter før servering, slik at den setter seg i formen.
  • Korianderdressing: Stavmiks alle ingredienser sammen.
  • Servering: Topp gjerne med frisk basilikum og eventuelt korianderdressing før servering.

Merknader

* Det er ikke all havremelk som egner seg til sausen, noen av dem er for søte. Jeg anbefaler derfor enten usøtet soyamelk eller iKaffe havremelk fra Oatly. Ønsker du å bruke en glutenfri versjon, velger du soyamelk, for glutenfri havremelk er som oftest for søt for lasagne.
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold

Kalorier: 643kcal (32%) | Karbohydrater: 77g (26%) | Protein: 23g (46%) | Fett: 26g (40%) | Mettet fett: 5g (31%) | Flerumettet fett: 8g | Enumettet fett: 11g | Transfett: 0.2g | Kolesterol: 10mg (3%) | Natrium: 623mg (27%) | Kalium: 1301mg (37%) | Fiber: 18g (75%) | Sukker: 10g (11%) | Vitamin A: 4610IU (92%) | Vitamin C: 36mg (44%) | Kalsium: 287mg (29%) | Jern: 7mg (39%)

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.

Likte du denne oppskriften?

Gi den gjerne en vurdering så sprer vi vegetarentusiasme sammen:)

5 from 41 votes (16 ratings without comment)

Recipe Rating




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kommentarer

  • 5 stjerner
    Nå har jeg lagd denne sikkert 10 ganger, den er helt GULL! Men er alltid usikker på om smøret skal i sausen før eller etter at det har begynt å tykne? Annet spm: kan grønnsaksbasen lages ferdig og fryses?

  • Hei! Pga allergi kan jeg ikke bruke valnøtter, vil cashewnøtter egne seg?

  • Lever opp til navnet vinnerlasagne! Alle vi har laget den til, har digget den😃

  • 5 stjerner
    En skikkelig vinner på middagsbordet!!!!

  • 5 stjerner
    Tilogmed barna liker denne🤩

  • 5 stjerner
    For en som ikke har spist annet enn lasagne med kjøttdeig, så hallo!? Denne var jo heeeelt magisk god! 🤩 merket ikke at det ikke var kjøtt i den.

  • Hei. Beskrivelsen mangler dessverre hva du gjør ned de røde linsene, rødvinen og boksen med hakkede tomater.

  • 5 stjerner
    ALTSÅ!!! Dette må være den beste lasagne i verden!!! Tusen takk for magisk oppskrift!!

  • 5 stjerner
    Skikkelig digg! Korianderdressingen er verdt å ta seg tid til å ta med!

  • Kan man lage den hvite sausen på samme måte selv om man bruker vanlig hvetemel?

  • 5 stjerner
    Beste lasagnen!!!

  • 5 stjerner
    Magisk god!! 1-,3- og 5-åringen elsket den, det samme gjorde mannen☺️

  • 5 stjerner
    Verdens beste lasagne! Go-to om jeg får besøk av kjøttetere og har litt ekstra tid en dag, ultimat comfort food og full av smak

  • 5 stjerner
    Verdens beste lasagne! Go-to om jeg får besøk av kjøttetere og har litt ekstra tid en dag, ultimat comfort food og full av smak

  • 5 stjerner
    Verdens beste lasagne! Go-to om jeg får besøk av kjøttetere og har litt ekstra tid en dag, ultimat comfort food og full av smak

  • Tenkte at jeg skulle lage denne og ser du har svart en annen: “Jeg ville nok heller stekt den dagen før og tatt på bechamel på toppen samme dag og varme igjen:)” Hva anbefaler du av grader og tid når den skal varmes opp igjen? Jeg har også lyst til å ha ost på toppen, tar jeg bare det den dagen den skal varmes opp igjen?

  • 5 stjerner
    Alltid en slager, også for kjøttetere!

  • 5 stjerner
    Den beste lasagnen 🥰

  • Arna Pauline Lervåg

    Dette er en nydelig og veldig smakfull lasagne. Dette er min absolutte favoritt.🙏 pestoen laget av soltørkede tomater, valnøtter og basilikum etc. gir lasagnen ekstra fylde og smak. 🤗

  • 5 stjerner
    Lagde denne idag for første gang. Hadde ferdig pesto i glass, brukte halv glass. Den ble sååååååååå god!!
    Barna på 9 og 11 likte den veldig godt også. Denne kommer jeg til å lage igjen!!

  • den var innviklet

    • Jenny fra vegetarentusiast.no

      Hei Benthe,
      Så synd å høre at du opplevde den innviklet, men smakte den godt:)? Hvis det var første gang den du laget den vil man ofte bruke litt lenger tid å gjøre seg kjent med alle stegene, ingrediensene og fremgangsmåten. Det oppleves ofte mindre innviklet allerede ved laging nr 2, da har man jo gjort det en gang før. De aller fleste som lager denne synes den er veldig god, så den anbefales på det varmeste. Perfekt til helg når man ofte har litt bedre tid 🙂

  • Kan denne fryses? Ønsker å lage dobbel porsjon og fryse restene.

  • Kjempegod lasagne! Vi er ikke vegetarianere til vanlig, men denne falt i smak hos både toåring og mann! 😊 Laget dog vanlig bechamelsaus og toppet med ost, pluss at jeg ikke hadde linser på boks, så da brukte jeg bare 100 g tørre røde linser og 2 dl ekstra vann. Det fungerte veldig godt! Denne skal vi lage igjen!

  • Kjempegod lasagne som toåringen også elsket. Den kjøttelskende mannen likte den også.

  • 5 stjerner
    Skikkelig god. Savnet ikke kjøtt 🙂

  • Hei. Jeg skulle gjerne brukt en helios pesto jeg har liggende for å slippe å kjøpe så mye. Hvor mye pesto tilsvarer det?

  • Hei. Jeg skulle gjerne brukt en helios pesto jeg har liggende for å slippe å kjøpe så mye. Hvor mye pesto tilsvarer det?

    • Jenny fra vegetarentusiast.no

      Regner med at du kanskje allerede har brukt pestoen du hadde liggende, håper det ble godt og at du fikk smakt deg frem til rett mengde 🙂 Litt usikker på mengde pesto i oppskriften målt i et kjøpe-glass, glassene varierer jo også på størrelse 🙂

  • 5 stjerner
    Elsker denne! Blir middagen her i dag 😊

  • 5 stjerner
    Himmelsk god

  • 5 stjerner
    Veldig, veldig god!!!

  • 5 stjerner
    Veldig, veldig god!!!

  • Den beste lasagnen ever! Har laget den mange ganger!

  • 5 stjerner
    Så full av smak! Og jeg elsker at man lager alt fra bunn – føler man kan nyte med ekstra god samvittighet

  • 5 stjerner
    Alle som har fått den servert har vært utrolig imponert – også dem som spiser kjøtt.

  • Alle som har fått den servert har vært utrolig imponert – også dem som spiser kjøtt.

  • 5 stjerner
    Dette er den beste lasagnaen jeg noensinne har spist, og dét gjør jeg med god samvittighet❤️

    Anbefales på det absolutt varmeste!

  • Kina Lund Fossheim

    Himmelsk😍

  • 5 stjerner
    Elsker denne. Lager forsåvidt en vanlig bachmelsaus, samt topper med fersk mozarella fordi jeg ELSKER ost, men følger ellers oppskriften. Elsker smaken av pesto i den. Helt nydelig lasagne og dersom man i utgangspunktet ikke er vegetarianer, vil man ikke savne kjøtt i retten.

  • 5 stjerner

    5 stars
    Helt nydelig! 😋

  • Stor forskjell på væskemengde om man bruker rødvin eller balsamico. Hvor tykk/tynn bør sausen være? 🧐

  • Er det sånn at det skal være rødvin eller balsamico? Og kan man gjøre stegene en stund før man skal steke lasagnen?

  • 5 stjerner
    Veldig god lasagne, også godkjent av kjøttisene i familien!

  • Digget du denne? Sjekk disse godsakene...

    (2)

    One pot restefest

    (4)

    Gazpacho

    (4)

    Blomkålceviche - sommerens fresheste rett

    (23)

    Drømmesalat

    Reklame: 💪🎄Proteinrik, saftig og digg juletallerken anyone? Lagre! @helios.no og jeg har delt juleoppskrifter med tofu i flere år, og min tofuribbe slår alltid an hjemme hos dere! ⁠

    Nå har jeg gjort en vri på oppskriften og utviklet en juletofu som mine barn virkelig elsket og ønsker at vi spiser på selveste julaften🤗⁠

    Håper du prøver denne🦹🏼 ⁠
    Husk å lagre!⁠

    Til 4 porsjoner trenger du👇️⁠

    2 pakker Helios tofu, ca 500 g⁠
    2-3 ss maisstivelse, valgfritt⁠
    Stekeolje⁠

    👉️ Marinade:⁠
    6 ss tamari el. soyasaus⁠
    ½ ts malt nellikkrydder, valgfritt⁠
    2 ts røkt paprika (eller 1 ts liquid smoke)⁠

    👉️ Glaze:⁠
    2 ss brunt sukker⁠
    2 ss smør⁠
    1 ss dijonsennep⁠
    2 ss tamari el. soyasaus⁠
    4 hvitløksfedd revet el. finhakket⁠
    1 ts chilikrydder⁠
    1/4 ts kanel⁠

    🌟 Ta tofuen ut av pakken og hell av vannet.⁠
    🌟 Del i terningsbiter og ha i en skål i mikroen i 2 minutter på høy temperatur. (Du kan også presse ut vannet for hånd med kjøkkenpapir, men du får ut mer ved mikrometoden)⁠
    🌟 Miks sammen marinaden i en beholder med lokk og plass til tofuen⁠
    🌟 Vend tofuen med marinade og la helst stå i minst 30 minutter, men opp til et par dager i kjøleskap går også bra:)
    👌 Strø evt over litt maisenna for å skape litt coating (hva er et godt norsk ord her?) og stek i nøytral olje.⁠
    🌟 Bland enten glazen midt i stekepannen og rør godt eller varm i en annen kjele og vend alt sammen til slutt.⁠
    🥰 Server med en gang og gjerne til julesalaten min bpå vegetarentusiast.no/julesalat

    Lagre🥰 og så det ikke digg ut:)
    ...

    706 32

    Reklameoppskrift: 🙋🏼‍♀️Noen ganger vil man bare spise innsiden av kanelbollen, ikke sant?⁠🤭

    @sunkost spurte om jeg hadde noen gode ideer til julesnacks med usaltede økologiske nøtter i fokus og jeg trodde aldri de skulle spørre! ⁠🙏🙏🙏

    😋 Denne oppskriften har jeg hatt i tankene i flere år etter at jeg smakte en variant hos en svensk venninne, og nå har jeg finjustert den etter mine egne smaksløker, og jeg må bare si:
    🥳 NAM! Dette er skikkelig god snacks med sunne og fiberrike ingredienser som metter.⁠

    📝 Oppskriften er pinnet i første kommentar, men først: hvorfor er nøtter bra for oss? ⁠

    🥜 Nøtter inneholder mange næringsstoffer og sunne umettede fettsyrer som vi ikke får fra så mange andre kilder. Mange tenker at nøtter er kaloririkt, og det stemmer, men det er riktige typer kalorier som kroppen faktisk nyttegjør.
    🌰Men man skal ikke spise ubegrenset av det, derfor anbefaler myndighetene en liten håndfull hver dag.⁠

    💪🫀For at det er helsemessig fordelaktig hjelper det at nøttene er helt ubehandlede og usaltede, så man heller kan styre innholdet i resten av oppskriften selv.⁠

    💯 Og nettopp derfor synes jeg du skal lage disse digge kanelrullene med Sunkost sine økologiske næringsrike og digge nøtter😃 Gutta mine har spist opp hele rullen på tre dager nå, så dette funket perfekt som turmat på skoletur også😅

    Vil du også lage dette? Sjekk oppskrift i pinnet kommentar under💯
    ...

    867 27