fbpx

Bruk koden JUL og få 50% på alle bestselgerne!

Gratulerer!

Du har meldt deg inn i den vegetariske entusiastklubben.

Vilkår for bruk

INNLEDNING Dette kjøpet er regulert av de nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og ehandelsloven, og disse lovene gir forbrukeren ufravikelige rettigheter. Lovene er tilgjengelig på www.lovdata.no. Vilkårene i denne avtalen skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene, men oppstiller partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen. 2. PARTENE Selger er Entusiast AS , Risengbakken 8, 3413 Lier, [email protected], 90814495 og betegnes i det følgende som selger/selgeren. Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen. 3. PRIS OG BETALING Den oppgitte prisen for varen og tjenester er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter, frakt og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har informert om, skal kjøper ikke bære. Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes. 4. AVTALEINNGÅELSE OG LEVERING Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren. Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt tingen. 8. ANGRERETT Varen er unntatt angrerettloven ved paragraf 17.3 “Digitalt innhold som ikke leveres på fysisk medium”. 9. FORSINKELSE, MANGEL PÅ VAREN OG MANGLENDE LEVERING Dersom selgeren ikke leverer varen eller leverer den for sent i henhold til avtalen mellom partene, eller varen er mangelfull og dette ikke skyldes kjøperen eller forhold på kjøperens side, kan kjøperen i henhold til reglene i forbrukerkjøpslovens kapittel 5 etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve oppfyllelse, heve avtalen og/eller kreve erstatning fra selgeren. Ved krav om misligholdsbeføyelser bør meldingen av bevishensyn være skriftlig (for eksempel e-post). 13. PERSONOPPLYSNINGER Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selger, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle 14. KONFLIKTLØSNING Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no. Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: https://ec.europa.eu/odr.

Ok, skjønner det

Personvernerklæring

1. KONTAKTINFORMASJON TIL ENTUSIAST AS Entusiast AS er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor: Entusiast AS Risengbakken 8 3413 Lier, Norge Organisasjonsnummer: 925986630 Epost: [email protected] 2. SENTRALE BEGREPER Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse. Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring. Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldende personopplysningsloven. 3. ENTUSIAST AS ER BEHANDLINGSANSVARLIG Entusiast AS er behandlingsansvarlig for håndteringen av dine personopplysninger. 4. HVA SLAGS INFORMASJON ER DET VI SAMLER INN? Når du registrerer deg via et skjema eller bestiller et digitalt hefter, kan du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Avhengig av situasjonen kan vi muligens be om følgende personopplysninger: Navn Adresse E-postadresse Telefonnummer Hvilken virksomhet du jobber for Betalingsinformasjon: Betaling med Vipps blir gjort gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID. 5. PARAGRAF 6F SOM ALTERNATIV TIL VALGT SAMTYKKE VIA NETTSIDE. SAMTYKKE KAN TREKKES. Vi tar utgangspunkt i legitimt samtykke utifra Paragraf 6f i personvernloven. Hvis du har inngått et kundeforhold med oss tidligere, eller du er en ny kunde vil dette være en legitim grunn til å sende deg informasjon. Dette sidestilles med et samtykke i henhold til markedsføringsloven slik loven har vært i Norge i mange år. Du kan når som helst trekke dette samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du tilbake samtykket, vil vi ta bort de opplysningene vi har om deg. Merk at sletting av informasjonen hos oss kan påvirke leveransen av informasjon innenfor rammen for kunderelasjonen, samt påvirke pågående dialoger 6. INFORMASJON FRA ANDRE KILDER Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger godkjenner du også at vi kan registrere andre opplysninger om deg som du har gitt oss ved en tidligere anledning. Basert på offentlig tilgjengelig informasjon kan vi også supplere dine registrerte opplysninger med bransje og ytterligere kontaktinformasjon. Hvis du er kunde hos oss kan vi også tilføye ytterligere kontaktinformasjon til dine opplysninger, som du har registrert hos oss via f.eks. telefon til kundeservice. Opplysninger som er nødvendige for de tjenester du skal bruke vil også bli lagret. 7. FORMÅLET MED BEHANDLINGEN AV PERSONOPPLYSNINGENE Informasjonen som du gir fra deg brukes til følgende formål: Salg- og markedsføringsaktiviteter i form av direkte e-post eller telefonkontakt Kundebehandling og informasjon om våre produkter For å få statistikk og opplysninger om brukeratferd for å forbedre både hjemmesiden og selve brukeropplevelsen Slik at vi kan gi deg en mer personlig opplevelse og levere produkter og annet innhold som interesserer deg Vi ber om dine personopplysninger for å: Svare på forespørsler Sende ønsket materiale, eller på andre måter kunne oppfylle våre forpliktelser mot at du sender inn dine opplysninger Opprette og opprettholde en salgsdialog Sende informasjon som kan være av interesse for deg Legge deg til i e-post-liste for nyheter og annet innhold som du selv har valgt å motta 8. SAMTYKKE TIL E-POSTKORRESPONDANSE Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de overnevnte formål, samtykker du til følgende: Vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen Vi kan sende deg direkte markedsføring via e-post om våre produkter Vi kan kontakte deg via e-post eller telefon Abonnering på nyhetsbrev via epost du selv har valgt å motta. Du kan takke nei til ytterligere e-poster ved å følge linken som befinner seg nederst i våre e-poster, eller ved å kontakte oss direkte. 9. HVOR LENGE LAGRES OPPLYSNINGENE? Vi behandler personopplysningene bare så lenge det tar å oppfylle hensikten med deres innsamling, deretter sletter vi informasjonen. Har du en aktiv dialog med oss tar vi vare på opplysningene dine i 2 år fra den siste kontakten; deretter fjerner vi opplysningene vi har om deg. En aktiv dialog defineres som at du har registrert en brukerprofil, interaksjon via telefon/epost eller har kjøpt et produkt av oss i løpet av de siste 2 årene. Har du samtykket til behandling av dine personopplysninger i forbindelse med at du takket ja til regelmessig e-poster, fortsetter vi å behandle dine personopplysninger til du avslutter ditt abonnement. Deretter lagrer vi dine personopplysninger i 2 år før vi sletter informasjonen. 10. HVEM KAN INFORMASJONEN DELES MED? Oppgitte opplysninger vil være tilgjengelige for et begrenset antall personer i virksomheten, som enten jobber i markedsavdelingen, kundesupport eller salg. 11. INFORMASJONSDELING MED TREDJEPART Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Hvis det er en pågående salg- eller kundedialog mellom deg, oss og noen av våre samarbeidspartnere, deler vi informasjon som: Navn E-postadresse Telefonnummer Hvilken virksomhet du jobber for Hvis vi har registrert dine opplysninger i forbindelse med en begivenhet som utføres sammen med en ekstern part, kan vi overføre samme kategorier av personopplysninger som angitt ovenfor, samt eventuelle svar på ytterligere skjema- eller utdypende spørsmål. 12. HVOR OPPBEVARES OPPLYSNINGENE? Opplysningene oppbevares av Entusiast AS i kundesystemet vårt. Har vi dette: Vi har databehandler avtale med ???? som så igjen har avtale med sine underleverandører. 13. DINE RETTIGHETER IFORHOLD TIL INNSYN , SLETTING OG EVENTUELT FLYTTING Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din. . Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, kontakter du oss på e-postadressen vi har angitt under avsnittet for kontaktinformasjon. For å motta slik info må du sende en elektronisk kopi av forespørselen på et signert dokument. Ønsker du å flytte informasjon kan vi også hjelpe deg med det 14. ANDRE FORMÅL Derson vi skal bruke personopplysningene til et annet formål enn det de ble samlet inn for inntrer informasjonsplikten på nytt og vi må da opplyse hva det nye formålet er og gi deler av informasjonen overnfor på nytt. 15. INFORMASJONSKAPSLER Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, Vi bruker kun informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse på våre sider slik at du slipper å fylle inn felt på nytt hver gang du er på våre sider. 16. E-POST OG TELEFON Vi benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av kundebehandlingen registreres i kundesystemet. Våre medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer. Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post. Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Ok, skjønner det

Flagg-focaccia – 17.mai frokostens gøyale midtpunkt

Til oppskriften

Flagg hører til på den store nasjonaldagen, og hva er vel mer naturlig enn å ha norske flagg på det italienske brødet vi nordmenn elsker?;)

Denne focacciaen fra min første kokebok er virkelig superenkel! Man bare rører ingrediensene sammen og lar heve en liten stund og vips er den klar til steking. Deretter er du klar for kunstverket på toppen. Jeg gjorde det enkelt, skar tomater i fine skiver og brukte deilige kalamata-oliven til kryss. Deretter stekte jeg focacciaen som vanlig. Det vil si, jeg stekte den litt lengre faktisk da tomatskivene avga endel væske, så den trengte litt mer tid enn den vanlige. Bruk gjerne cherrytomater om det er det du har, og vær kreativ med f.eks aioli som fyll etter steking mellom det blå og røde. Så enkelt er det å lage en flagg-focaccia!

Riktig så god feiring:)

PS: Vil du ha flere tips til 17. mai, har jeg mange gode oppskrifter til deg her.

Flagg-focaccia av Hanne-Lene med Norske flagg
Flagg-focaccia av Hanne-Lene

Flagg-focaccia – 17. mai frokostens gøyale midtpunkt

Denne flaggfocacciaen kommer til å bli midtpunktet på 17. mai frokostbordet ditt. Den blir så flott, og smaker helt fantastisk som tilbehør til det aller meste.
5 from 4 votes
Skrive ut Rate
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 12 posjoner
Legg i handlelisten

Ingredienser

Deig

  • 1 kg hvetemel
  • 1 pakke tørrgjær
  • 2 ss lønnesirup
  • 1-2 ss sukker
  • 2 ts salt
  • 9 dl lunket vann

Topping

  • 2-3 ss olivenolje
  • 2 ss flaksalt f.eks maldon
  • 6 mellomstore tomater i skiver, ev. 16 cherrytomater
  • 150 g kalamata oliven

Fremgangsmåte

Deigen

  • Sikt mel og gjær sammen i en stor bakebolle.
  • Bland deretter inn resten av ingrediensene til deigen. Rør alt sammen til en klissete grøt.
  • Hev deigen under plast og et kjøkkenhåndkle i en time (jeg hever over vannbad*).
  • Når deigen er ferdig hevet, legger du bakepapir i en langpanne og har i deigen. La deigen etterheve i 15 minutter til.
  • Sett ovnen på 220 grader.
  • Lag små hull ved å stikke fingertuppene ned i deigen (ha litt olje på fingrene så de ikke setter seg fast). Hell over olivenolje og dryss over salt.
  • Nå skal du lage flagget: Start med å legge tomatskivene i fire rektangler, ett i hvert hjørne, slik at det dekker ca en tredjedel av bredden på focacciaen hver. Dette skal være det røde i det norske flagget. Deretter legger du oliven i to rader som et kryss i midten av de røde rektanglene.
  • Stek focacciaen ved 220 grader i 20-25 minutter til brødet har fått en brun og gyllen skorpe. Det kan være litt vanskelig å se når det er ferdig på grunn av toppingen, men et triks er å løfte litt på den og se om bunnen har fått en gyllen farge, da er den gjennomstekt.
  • La focacciaen hvile i 10-15 minutter. Lag gjerne en stripe med aioli imellom olivenene og tomatene på toppen for å lage det "hvite" i flagget. Og server til imponerte gjester! 🙂

Merknader

*vannbad: Jeg fyller varmt vann i oppvaskkummen, legger er rist over og setter deretter bakebollen over med et håndkle på toppen som dekker hele kummen med bollen. 
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.

Likte du denne oppskriften?

Gi den gjerne en vurdering så sprer vi vegetarentusiasme sammen:)

5 from 4 votes (2 ratings without comment)

Recipe Rating




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kommentarer

  • 5 stjerner
    Veldig god focaccia oppskrift!lett å lage og smaker kjempegodt! Passer godt sammen med salsa-suppe! Hilsen Aslaug A. Hustadnes/ Lier

  • Henriette Sjønnegård

    5 stjerner
    Bordets høydepunkt

  • Hei Hanne Lene!

    Hvor lenge holder foccaciaen seg? Kan man lage det dagen før?😊

    • Jeg tror jeg ville kaldhevet den i kjøleskap og latt tatt den ut en times tid i romtemperatur, deretter stekt den som vanlig:)

  • Digget du denne? Sjekk disse godsakene...

    (7)

    Årets Julesalat 2024 med shaved rosenkål

    (4)

    Blomkålceviche - sommerens fresheste rett

    (4)

    Kikertsalat

    (3)

    Mini Wellington med sopp

    Samarbeid: YES! Slik gikk det på første offisielle smaksprøve av nye produkter som skal komme til @narvesen_norge neste år!

    🌟 Jeg TROR vi har fått til en helt plantebasert!
    🌟 Jeg TROR også at vi har fått til en glutenfri!
    😋 Men mest av alt så TROR jeg vi har fått til NOK en suksess som edamamewrappen, som jeg tror dere vil eeeelske💪🥰

    Det er pokker ikke lett å lage salater, wrapper osv som skal klare seg i kjøleskap i fem dager og være like digg, det er jo naturlige råvarer som tross alt faller sammen, blir fuktige osv.. derfor er det ikke helt rett frem dette her, og vi har brukt mange timer på prøving og feiling hos produsent @bamagruppen !

    Men viktigst: Nå sitter SMAKEN🤩🤩 og da må vi bare klare å løse holdbarhet og slikt.

    I januar skal vi ha prøvesmaking med noen av dere her ute, så pass på om du bor i Oslo og kan flekse på dagtid, plutselig kommer det en rekruttering her inne.

    Hva håper du vi har laget?
    Skriv gjerne under, Narvesen (og andre produktutviklere) følger nøye med på hva dere skriver 👌
    ...

    336 27

    Det så vel ikke så vanskelig ut, eller? Klart du klarer å brette en pen nøttestek? Dessuten gjør det ingenting om den blir litt rustikk, det er hele poenget med denne metoden😋😍

    Tusenvis lager min nøttestek hvert år, det ser jeg tydelig i nettstatistikken og på alle bildene jeg får av dere fra julaften i hele landet, det er skikkelig rørende❤️

    Men uansett hva du skal spise denne julen, så håper jeg du er raus og inkluderende i samtalen rundt julebordet. For akkurat som denne innbakte nøttesteken, så finnes det mange måter å gjøre ting på, og det er jo ikke alltid vi trenger å være enige om metoden selv om vi er glade i hverandre, ikke sant🥰?
    ...

    519 34

    Verdens beste brune saus? Jeg sender deg oppskriften om du kommenterer SAUS🔥😍

    Denne videoen er tre år gammel, oppskriften er åtte år gammel og jeg har ikke prøvd en eneste annen brun saus noen av de årene😋

    Denne er superpopulær der ute hos dere, og den kan fint lages 2-3 dager før, så her er det bare å sette på handlelista🎄
    ...

    1310 1303