Endelig ny kokebok! Bestill her

Gratulerer!

Du har meldt deg inn i den vegetariske entusiastklubben.

Vilkår for bruk

INNLEDNING Dette kjøpet er regulert av de nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og ehandelsloven, og disse lovene gir forbrukeren ufravikelige rettigheter. Lovene er tilgjengelig på www.lovdata.no. Vilkårene i denne avtalen skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene, men oppstiller partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen. 2. PARTENE Selger er Entusiast AS , Risengbakken 8, 3413 Lier, [email protected], 90814495 og betegnes i det følgende som selger/selgeren. Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen. 3. PRIS OG BETALING Den oppgitte prisen for varen og tjenester er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter, frakt og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har informert om, skal kjøper ikke bære. Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes. 4. AVTALEINNGÅELSE OG LEVERING Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren. Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt tingen. 8. ANGRERETT Varen er unntatt angrerettloven ved paragraf 17.3 “Digitalt innhold som ikke leveres på fysisk medium”. 9. FORSINKELSE, MANGEL PÅ VAREN OG MANGLENDE LEVERING Dersom selgeren ikke leverer varen eller leverer den for sent i henhold til avtalen mellom partene, eller varen er mangelfull og dette ikke skyldes kjøperen eller forhold på kjøperens side, kan kjøperen i henhold til reglene i forbrukerkjøpslovens kapittel 5 etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve oppfyllelse, heve avtalen og/eller kreve erstatning fra selgeren. Ved krav om misligholdsbeføyelser bør meldingen av bevishensyn være skriftlig (for eksempel e-post). 13. PERSONOPPLYSNINGER Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selger, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle 14. KONFLIKTLØSNING Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no. Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.

Ok, skjønner det

Personvernerklæring

1. KONTAKTINFORMASJON TIL ENTUSIAST AS Entusiast AS er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor: Entusiast AS Risengbakken 8 3413 Lier, Norge Organisasjonsnummer: 925986630 Epost: [email protected] 2. SENTRALE BEGREPER Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse. Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring. Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldende personopplysningsloven. 3. ENTUSIAST AS ER BEHANDLINGSANSVARLIG Entusiast AS er behandlingsansvarlig for håndteringen av dine personopplysninger. 4. HVA SLAGS INFORMASJON ER DET VI SAMLER INN? Når du registrerer deg via et skjema eller bestiller et digitalt hefter, kan du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Avhengig av situasjonen kan vi muligens be om følgende personopplysninger: Navn Adresse E-postadresse Telefonnummer Hvilken virksomhet du jobber for Betalingsinformasjon: Betaling med Vipps blir gjort gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID. 5. PARAGRAF 6F SOM ALTERNATIV TIL VALGT SAMTYKKE VIA NETTSIDE. SAMTYKKE KAN TREKKES. Vi tar utgangspunkt i legitimt samtykke utifra Paragraf 6f i personvernloven. Hvis du har inngått et kundeforhold med oss tidligere, eller du er en ny kunde vil dette være en legitim grunn til å sende deg informasjon. Dette sidestilles med et samtykke i henhold til markedsføringsloven slik loven har vært i Norge i mange år. Du kan når som helst trekke dette samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du tilbake samtykket, vil vi ta bort de opplysningene vi har om deg. Merk at sletting av informasjonen hos oss kan påvirke leveransen av informasjon innenfor rammen for kunderelasjonen, samt påvirke pågående dialoger 6. INFORMASJON FRA ANDRE KILDER Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger godkjenner du også at vi kan registrere andre opplysninger om deg som du har gitt oss ved en tidligere anledning. Basert på offentlig tilgjengelig informasjon kan vi også supplere dine registrerte opplysninger med bransje og ytterligere kontaktinformasjon. Hvis du er kunde hos oss kan vi også tilføye ytterligere kontaktinformasjon til dine opplysninger, som du har registrert hos oss via f.eks. telefon til kundeservice. Opplysninger som er nødvendige for de tjenester du skal bruke vil også bli lagret. 7. FORMÅLET MED BEHANDLINGEN AV PERSONOPPLYSNINGENE Informasjonen som du gir fra deg brukes til følgende formål: Salg- og markedsføringsaktiviteter i form av direkte e-post eller telefonkontakt Kundebehandling og informasjon om våre produkter For å få statistikk og opplysninger om brukeratferd for å forbedre både hjemmesiden og selve brukeropplevelsen Slik at vi kan gi deg en mer personlig opplevelse og levere produkter og annet innhold som interesserer deg Vi ber om dine personopplysninger for å: Svare på forespørsler Sende ønsket materiale, eller på andre måter kunne oppfylle våre forpliktelser mot at du sender inn dine opplysninger Opprette og opprettholde en salgsdialog Sende informasjon som kan være av interesse for deg Legge deg til i e-post-liste for nyheter og annet innhold som du selv har valgt å motta 8. SAMTYKKE TIL E-POSTKORRESPONDANSE Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de overnevnte formål, samtykker du til følgende: Vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen Vi kan sende deg direkte markedsføring via e-post om våre produkter Vi kan kontakte deg via e-post eller telefon Abonnering på nyhetsbrev via epost du selv har valgt å motta. Du kan takke nei til ytterligere e-poster ved å følge linken som befinner seg nederst i våre e-poster, eller ved å kontakte oss direkte. 9. HVOR LENGE LAGRES OPPLYSNINGENE? Vi behandler personopplysningene bare så lenge det tar å oppfylle hensikten med deres innsamling, deretter sletter vi informasjonen. Har du en aktiv dialog med oss tar vi vare på opplysningene dine i 2 år fra den siste kontakten; deretter fjerner vi opplysningene vi har om deg. En aktiv dialog defineres som at du har registrert en brukerprofil, interaksjon via telefon/epost eller har kjøpt et produkt av oss i løpet av de siste 2 årene. Har du samtykket til behandling av dine personopplysninger i forbindelse med at du takket ja til regelmessig e-poster, fortsetter vi å behandle dine personopplysninger til du avslutter ditt abonnement. Deretter lagrer vi dine personopplysninger i 2 år før vi sletter informasjonen. 10. HVEM KAN INFORMASJONEN DELES MED? Oppgitte opplysninger vil være tilgjengelige for et begrenset antall personer i virksomheten, som enten jobber i markedsavdelingen, kundesupport eller salg. 11. INFORMASJONSDELING MED TREDJEPART Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Hvis det er en pågående salg- eller kundedialog mellom deg, oss og noen av våre samarbeidspartnere, deler vi informasjon som: Navn E-postadresse Telefonnummer Hvilken virksomhet du jobber for Hvis vi har registrert dine opplysninger i forbindelse med en begivenhet som utføres sammen med en ekstern part, kan vi overføre samme kategorier av personopplysninger som angitt ovenfor, samt eventuelle svar på ytterligere skjema- eller utdypende spørsmål. 12. HVOR OPPBEVARES OPPLYSNINGENE? Opplysningene oppbevares av Entusiast AS i kundesystemet vårt. Har vi dette: Vi har databehandler avtale med ???? som så igjen har avtale med sine underleverandører. 13. DINE RETTIGHETER IFORHOLD TIL INNSYN , SLETTING OG EVENTUELT FLYTTING Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din. . Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, kontakter du oss på e-postadressen vi har angitt under avsnittet for kontaktinformasjon. For å motta slik info må du sende en elektronisk kopi av forespørselen på et signert dokument. Ønsker du å flytte informasjon kan vi også hjelpe deg med det 14. ANDRE FORMÅL Derson vi skal bruke personopplysningene til et annet formål enn det de ble samlet inn for inntrer informasjonsplikten på nytt og vi må da opplyse hva det nye formålet er og gi deler av informasjonen overnfor på nytt. 15. INFORMASJONSKAPSLER Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, Vi bruker kun informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse på våre sider slik at du slipper å fylle inn felt på nytt hver gang du er på våre sider. 16. E-POST OG TELEFON Vi benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av kundebehandlingen registreres i kundesystemet. Våre medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer. Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post. Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Ok, skjønner det

Hanne-Lenes gullpinner – «fiskepinner» av tofu!

Til oppskriften

Gullpinner, du tror det ikke før du får smakt det:)

Stort sett alle barnefamilier spiser fiskepinner i ny og ne, fordi det er enkelt, akseptert av barna og (noen mener) at det er ganske godt også. Men kan vi gjøre noe lignende med en plantebasert råvare?

Javisst kan vi det, og jeg har mange barn som bevis:)
Mine gullpinner har nemlig fått navnet sitt da jeg serverte disse til mine sønner og en kompis de hadde med hjem fra skolen en dag (6 år gamle) og vår gjest var den som bestemte navnet. Jeg forklarte han at dette ikke var fiskepinner, men laget av tofu. Likevel svarte han «fiskepinner» da foreldrene lurte på hva han hadde spist til middag, og sa det var veldig godt. Så, mer godkjenning enn det trenger i alle fall ikke jeg.

Slik lager du gullpinner:

Man deler tofuen i passe store biter, tørker de litt med et kjøkkenpapir så de har plass til å suge til seg marinaden. Så visper du sammen en enkel marinade, legger bitene i den, og gjør klart tilbehøret du liker til fiskepinner, eller gullpinner da. Deretter dypper man tofubitene først i litt mel, deretter en melkeblanding og så pankostrø eller brødsmuler, og steker gylden i pannen. Så er det bare å nyte med tilbehøret du liker best.

Hanne-Lenes Gullpinner

4.66 from 20 votes
Print Rate
Total Time: 45 minutes
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 4

Ingredienser

Du trenger:

  • 500 g fast tofu ikke silken. Fast tofu står kjølig

Marinade

  • 0.5 dl tamari el soyasaus
  • 1 dl vann
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts løkpulver
  • 1 ss næringsgjær kan sløyfes

Tørt

  • 1,5 dl lyst mel gjerne glutenfritt

Vått

  • 1,5 dl plantemelk gjerne soyamelk
  • 1 ½ ts eplesidereddik eller vanlig eddik

Smuler

  • 1,5 dl panko el brødsmuler
  • 1 ss røkt paprikapulver
  • 1 ss næringsgjær kan sløyfes
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts løkpulver
  • 2 ts flaksalt
  • stekeolje

Ertepuré

  • 250-300 g erter
  • ½ ss grønnsaksbuljongpulver eller ½ terning
  • 2 ss smør gjerne plantebasert
  • salt og pepper

Tilbehørsforslag

  • revne gulrøtter
  • kokte poteter eller stekte potetbåter
  • remoulade el rømme gjerne plantebasert
  • store kapers

Fremgangsmåte

  • Del tofuene i passe “fiskepinnebiter” på ca 2*8 cm, trykk de litt tørrere med et kjøkkenpapir
  • Rør sammen marinaden i en beholder med plass til all tofu og med tett lokk. Ha deretter tofubitene i marinaden og vend opp ned på beholderen noen ganger.
  • Forbered deretter alt tilbehøret du ønsker før du går videre.
  • Ertepuréen lager du ved å dekke ertene med vann, tilsette buljongen og koke opp. Når de har kokt i et par minutter kan du ta ut 0.5 dl av kokevannet og helle av resten. Ha smør i kjelen med ertene, og stavmiks til det har så grov eller fin konsistens du vil. Spe på med kokevann om du ønsker en litt mer flytende konsistens. Smak til med salt og pepper.
  • Finn frem tre skåler som får plass til å dyppe tofubiter.
    Ha melet i den første skålen, rør sammen melk og eddik i den andre og alt under punktet “smuler” i en tredje. Melken kan koagulere, altså klumpe seg etter å ha stått litt, det er meningen, da blir den tykkere.
  • Når alt tilbehør er klart, tar du først en tofubit og dypper i mel så den er godt dekket, men rist likevel av litt så det ikke blir melklumper. Dypp deretter i melkeblandingen, og så i smulene.
  • Stek gullpinnene gylne med litt olje på medium varme i en stekepanne. Husk å ha godt med olje, så du får de ordentlig sprø.
  • Server med ønsket tilbehør.
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Kjøp den nye bestselgende kokeboken min her! Bestill nå!!

Likte du denne oppskriften?

Gi den gjerne en vurdering så sprer vi vegetarentusiasme sammen:)

Recipe Rating




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kommentarer

  • 2 stars
    Brukte riktig tofu, tørket den godt, marinerte ekstra lenge men ingen smak i tofuen. Måtte ha veldig mye olje (gikk fort 1/4 flaske) for å få de litt sprø. Dessverre ingen hit her. Overskuddsmarinaden var god

    • Jenny fra vegetarentusiast.no

      Så leit å høre at det ikke falt helt i smak, det er forskjell på pankostrø, det kan være noe av årsaken. Vi har brukt en glutenfri en, da blir det sprøtt og veldig godt 🙂

  • 4 stars
    Knallgode fuskepinner 😄 Ikke så mye smak som minner om fisk, men om man vil kunne man nok lagt til nori f.eks. Mulig jeg kuttet tofuen litt smått, iallfall fikk jeg for lite panko og måtte blande mer midt i. En annen ting er at krydderet ble liggende igjen på bunnen, så neste gang tror jeg jeg blander det i melkeblandingen i stedet

  • 5 stars
    Amazing😍

  • Digget du denne? Sjekk disse godsakene...

    (0)

    Supergrøt med stekt banan

    (1)

    Fiestaform fra En skikkelig digg kokebok 3

    (5)

    Saftige soppburgere - fra En skikkelig digg kokebok 3

    (1)

    Fransk løksuppe - fra En skikkelig digg kokebok 3

    NY storfavoritt: Fiestaform! Lagre 💾

    Topp tre oppskrifter fra En skikkelig digg kokebok 3 hvis du spør mannen min, dette lager han minst annenhver uke nå🫶

    Oppskriften er basert på suksessen min fra En skikkelig digg kokebok 2, nemlig Blomkåltaco, men laget om til en digg form-rett som også kan spises i skjell, lomper eller salatblader🤩

    Supertips fra @vegetarentusiastenjenny er å lage denne i tredobbel porsjon i langpanne til mange👪👩‍👩‍👦‍👦👩‍👧‍👧🫄💃

    Ps: klimaavtrykket av denne er kun 0,2 kg per porsjon! For deg som har fulgt med i story i dag er det altså 10 ganger mindre enn en rosebukett fra nederland og hele 160 ganger mindre enn en blomsterbukett fra Kenya fra en helt vanlig norsk blomsterbukett. Vil du ha flere slike random sammenligninger? Si fra i kommentarfeltet🥰

    Dette trenger du til 4 🌟⁠
    1 blomkål, i små buketter⁠
    3 ss olje, oliven el. kokos⁠
    1 ts spisskummen⁠
    1 ts karri⁠
    2 ts kyllingkrydder*⁠
    1/4-1/2 ts kajennepepper⁠
    1/2 ts salt⁠
    3 ss kokosmasse (valgfritt)⁠
    1 stor boks bønner, skyld (230 g)⁠
    1/2 rødløk, hakket⁠
    revet ost el. fetaost, gjerne plantebasert⁠
    jalapenos, hakket⁠

    Valgfri topping 💚⁠
    tomater⁠
    avokado⁠
    koriander⁠
    hot sauce f. eks. grønn tabasco⁠
    mango⁠
    chilimajones⁠
    tortillachips⁠
    chiliflak⁠

    Slik gjør du
    1️⃣Forvarm ovnen; 225 ℃, over- og undervarme.⁠
    2️⃣Del blomkålen i små buketter i noenlunde samme størrelse.

    Resten av metoden finner du på vegetarentusiast.no/fiestaform🤟

    *det er ikke kylling i kyllingkrydder

    #hannelenesvegetar
    #enskikkeligdiggkokebok3
    ...

    951 30

    Hvordan spise mindre gris? 🐷 Plass nr 2 av topp 3 svineprodukter dere synes det er vanskelig å kutte ned på!

    I etterkant av de nye avsløringene om elendig dyrevelferd i deler av svineindustrien, er det mange som vil erstatte noen deler av svineforbruket sitt. Vi spurte dere om hvilke svineprodukt dere synes det var vanskelig å kutte ned på, vi fikk over 300 svar og 2. plassen ble:⁠
    Pølse🌭

    Vi nordmenn spiser uhorvelig mengder pølse, faktisk over 100 pølser hver i året. Og hvorfor det?⁠
    Jo, noe av grunnen kan kanskje være at det er:⁠
    Enkelt, billig, lett å ta med på tur og i farte. I tillegg har det en fett og salt smak som mange er glad i.⁠

    Her er mine aller beste tips til noe som ligner, men som ikke er laget av svin:⁠
    1️⃣ Gulldog fra En skikkelig digg kokebok 3, den er laget av gulrot, er knallgod, sunn og billig. Den smaker ikke pølse, men gir samme følelsen med riktig tilbehør.⁠
    2️⃣Quesadillas på bål⁠
    3️⃣Pinnebrød på bål⁠

    Men hva med barnebursdag da? Jo her kan man kanskje tenke litt annerledes å servere:⁠
    4️⃣Linsepannekaker⁠
    5️⃣Grove ostesmørbrød⁠
    6️⃣Grove vafler⁠
    7️⃣Taco⁠

    Har du andre gode forslag til hvordan man kan redusere pølseforbruket sitt?⁠

    Fyr løs i kommentarfeltet 🤟🏼💚⁠

    Er du spent på hva 1.plassen er? Følg med i del 3 🌟

    #pølser #grillpølse #femomdagen #hannelenesvegetar #svineindustrien @norunhaugen @dyrevern @dyrsfrihet
    ...

    561 16

    Dette er IKKE eggerøre. Proteinrik, enkel og dritgod💾

    "Hva mener du med at dette ikke er eggerøre?" - nabo på 17.mai frokost :)⁠

    🤗VEGGERØRE🤗⁠
    FOR en fantastisk smak for oss som elsker eggerøre, men helst vil spise eggefritt. Tofu scramble er en kjent rett i vegetarkretser, men jeg fant aldri en god oppskrift. En dag slo deg meg (glup vetttu) at jeg måtte teste med ulike tofu-varianter og YAAAY! Gleeeeder meg til å servere denne til frokost i romjulen🤩🔥⁠

    Trikset er at jeg blander både fast tofu og silketofu som gir en nydelig konsistensen, pluss at plantefløte og plantebasert smør som gir akkurat passe mengde fett som veggerøren trenger for å smake helt riktig.⁠

    Næringsgjær er forøvrig uaktivert gjær du får kjøpt på helsekost, proppfullt av b12 og gir en eggete smak🥚⁠

    Jeg kan garantere at denne overrasker deg, for selv min kresne mann ga denne toppkarakter🥳🥳⁠

    🤟Dette trenger du til 4-5 porsjoner🤟⁠
    250 g fast tofu, fra kjøleskap⁠
    350 g silketofu (står oftest i romstemperatur i den asiatiske hyllen i store matbutikker⁠)⁠
    4 ss plantebasert smør (2 ss først, deretter 2 ss)⁠
    4 ss næringsgjær (kan sløyfes, best med, fra helsekost)⁠
    2 ts hvitløkskrydder⁠
    1 ts tørket gurkemeie (krydder)⁠
    1-2 ts salt⁠
    2 dl plantebasert fløte, som Gryr vispbar eller alpro fløte⁠
    1 neve finhakket gressløk eller spinat (valgfritt)⁠
    pepper etter smak⁠

    Helt valgfritt: svart salt om du har smak til eller erstatt det normale saltet helt. Det gir en svak svovelsmak som forbindes med egg.⁠

    🌟Slik gjør du🌟⁠
    1️⃣ Smelt 2 ss av smøret i en stekepanne på medium høy varme.⁠
    2️⃣ Hell av vannet på tofuene, og skvis de enten til små biter med hendene eller bruk en potetmoser rett i stekepannen.⁠

    🤟 Resten av metoden ser du i filmen eller på vegetarentusiast.no/veggerore⁠ eller En skikkelig digg kokebok 2 🤟⁠

    #vegetarentusiast #hannelenesvegetar
    ...

    394 4

    Tre middagstips til vinterhelgen❤️ Hvilken av disse fikk du mest lyst på? Alle er fra En skikkelig digg kokebok 3 🤟

    Skal du spise noe annet digg? Tips gjerne i kommentarfeltet🔥

    Jeg er på vei til hytta (who am I kidding, må først handle bilen full av matvarer) og så skal jeg være der en hel uke!! (Hyttekontor med kids)

    Denne første helgen har vi med et vennepar, og de gikk velge lørdagsretten: Dyppa tacos! Ellers skal vi nyte Middelhavsgryte med safranmajo og fritert fennikel og løksuppe med masse umami🤩

    Gooood helg👋
    ...

    383 18