Digget du denne? Sjekk disse godsakene...
Samarbeid: Skriv ENIG her 👇👇
@dyrevern og jeg mangler bare knappe TUSEN underskrifter nå for å trappe opp på Stortinget og kreve at grisene i Norge får krav om mer plass enn under 1kvm per gris.
Det er arbsurd at vi behandler dyr på denne måten, og jeg mener at loven MÅ endres.
Skriv ENIG så får du linken tilsendt direkte, det tar kun 30 sekunder og kan bety utrolig mye for mange mange griseliv❤️
har du allerede signert? TAKK! hjelp oss gjerne med å spre denne ved å legge igjen en kommentar eller dele i story 😘
...
Min første suksess: kommenter Sprø Pitadrøm så sender jeg deg oppskriften:)
Denne har tusenvis av dere laget i nå snart 6 år etter at min første kokebok kom ut💪 (!!)
Men skal jeg fortelle deg en funfact om denne? Vel, min mann stemte denne retten ned. Han mente at den faktisk ikke kunne være med i boka i det hele tatt😅
Og så ble det min nest mest kjente rett og den første som gikk viralt fra første bok😍
❓så Anders tok feil?
❗nei, for *han* er ikke denne perfekt, det er riktig for han. Men for SÅ mange andre så er den perfekt. (Han tåler ikke gluten, så bunnen har også noe å si i dette tilfellet, men ikke poenget her)
🤓 Poenget er: det er derfor jeg har testlagere av alle mine retter. Og akkurat nå er det over 400 ulike testere som lager retter til ny bok for å se hva de synes om de!
😆 Og som vanlig, har allerede noen av de samme rettene fått både terningkast 3 og 6 fra ulike testere😅
🙋🏼♀️ Så hvordan vet jeg hva som er "rett"? Jo, det handler om antallet testere og gjennomsnittskarakter, hva kommentarer forteller meg, kanskje noe var uklart, kanskje noen endret noe som ikke var beskrevet, eller kanskje noen bare hater et krydder.
🥦 Og målet er jo ikke at alle skal like alt, målet er at de fleste skal like det meste❤️
For Anders liker fremdeles ikke sprø pitadrøm så godt, men heldigvis beholdt jeg den.
Den er tross alt en av de mest populære rettene jeg har utviklet.
Nå er jeg spent på hvilken av rettene i bok 4 som blir det.
Jeg har en liten anelse, men må vente litt med å fortelle om det.
I mellomtiden: lag denne om du ikke har det🥳
...
Påmelding avsluttet! Jeg har nå stappfullt med testfamilier så for som gikk glipp av det denne gangen og bare mååå være med, send meg en dm, så skal jeg se om det er noen oppskrifter som trenger mer testing:)
🎖️Og endelig kan jeg dele at boken kommer i august!! Kun de som forhåndskjøper nå får muligheten til å joine som testsmaker.
Målet er at alle testere skal få tilsendt sine testoppskrifter innen søndag kveld, for da skal jeg på en liten vinterferie med gutta mine og da kan testerne forhåpentligvis få laget en rett eller to i løpet av den uken💪
Hva er en testfamilie sier du? 🥸
Trodde aldri du skulle spørre:
Jeg er opptatt av at mine kokebøker skal bli brukt, slitt, flekkete og elsket. For å sikre at de faktisk blir det, så må *hver eneste oppskrift* være beskrevet perfekt, målene må være forståelige, smaken må være knallgod og ikke minst: du skal få lyst til å lage retten.
Det er ganske komplisert å lage sunn og digg mat som treffer på alt dette, og ikke minst: som du har tid til å lage i din hverdag.
Derfor har jeg gjort et grundig forarbeid med alle mine kokebøker, og hatt over 1200 ulike testfamilier (må ikke være familier, det er bare navnet) involvert i tre bøker.
Det har gitt innsikt jeg aldri kunne fått før trykking selv, det har sikret knallgode oppskrifter som de aller fleste liker og får til, og jeg har til og med måttet droppe noen av mine egne favoritter da noen ble for sære for dere.
🥝Denne boken har som mål å ØKE Norges frukt- og grøntinntak betraktelig (små ambisjoner) og da er jeg fullstendig avhengig av flere smaksløker enn mine. 🍓
Vi er rundt 400 testere nå, enda flere har kjøpt boken, og jeg setter grensen onsdag kveld for å dele inn i grupper, og rekke å sende alle innen søndag😅 (dette blir en lang uke, men dette er jo også SÅ gøy!!)
Ps: har du kjøpt men ikke signet opp, jeg sender alle en mail med påminnelse i morgen, får du ikke den så send meg en dm. Noen ganger havner de også i spam🥵
...
Annonse: 🙋🏼♀️ 3 favoritt-hvitevarer på mitt nye kjøkken fra @jkekoekken 🎖️ Hvilken hadde vært din favoritt? Poll under👇
🤩 Integrert kaffemaskin fra Miele lager en og en kopp, med null kaffesvinn, ingen kapsler og helt nydelig kaffe! I den putter jeg alltid fairtrade øko kaffe☕ Setter også Mieles lange garanti høyt 🙌🏼
😍 Ekstra bredt kjøleskap så jeg får plass til store fat med salater og ikke minst 800 g frukt og grønt til hver av familiens medlemmer som anbefales å spise HVER DAG(!)! Dette er fra Siemens og er 70cm bredt. Hytta er 30 minutter fra nærmeste matbutikk, så god kjøleplass er helt nødvendig for å bruke minst mulig tid på å handle. 🍇🥝🍆🍓🫐
🥳 Bora planlimt koketopp! Vi har hatt Bora i 11 år snart her hjemme og det var ikke tvil om at jeg ønsket det på kjøkkenet på hytta også. Den har fungert strålende, og denne som er helt planlimt er magisk for kjøkkennerder som meg.
Det viktigste for meg er likevel at man ikke står inn mot en vegg eller med en viftehette rett i pannen når man lager mat, og da er denne perfekt som drar matosen ned i et hull, ikke via damp i ansiktet mitt 😅
@miele
@siemensnorge
@bora_scandinavia
På din ønskeliste:
...
Likte du denne oppskriften?
Gi den gjerne en vurdering så sprer vi vegetarentusiasme sammen:)