fbpx

Deler av lageret flytter! Rabattkode lagersalg i nettbutikken gir -50% på alle varer!

Gratulerer!

Du har meldt deg inn i den vegetariske entusiastklubben.

Vilkår for bruk

INNLEDNING Dette kjøpet er regulert av de nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og ehandelsloven, og disse lovene gir forbrukeren ufravikelige rettigheter. Lovene er tilgjengelig på www.lovdata.no. Vilkårene i denne avtalen skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene, men oppstiller partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen.2. PARTENE Selger er Entusiast AS , Risengbakken 8, 3413 Lier, [email protected], 90814495 og betegnes i det følgende som selger/selgeren.Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.3. PRIS OG BETALING Den oppgitte prisen for varen og tjenester er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter, frakt og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har informert om, skal kjøper ikke bære.Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.4. AVTALEINNGÅELSE OG LEVERING Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren.Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt tingen.8. ANGRERETT Varen er unntatt angrerettloven ved paragraf 17.3 “Digitalt innhold som ikke leveres på fysisk medium”.9. FORSINKELSE, MANGEL PÅ VAREN OG MANGLENDE LEVERING Dersom selgeren ikke leverer varen eller leverer den for sent i henhold til avtalen mellom partene, eller varen er mangelfull og dette ikke skyldes kjøperen eller forhold på kjøperens side, kan kjøperen i henhold til reglene i forbrukerkjøpslovens kapittel 5 etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve oppfyllelse, heve avtalen og/eller kreve erstatning fra selgeren.Ved krav om misligholdsbeføyelser bør meldingen av bevishensyn være skriftlig (for eksempel e-post).13. PERSONOPPLYSNINGER Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selger, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle14. KONFLIKTLØSNING Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: https://ec.europa.eu/odr.

Ok, skjønner det

Personvernerklæring

1. KONTAKTINFORMASJON TIL ENTUSIAST AS Entusiast AS er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor:Entusiast ASRisengbakken 83413 Lier, NorgeOrganisasjonsnummer: 925986630Epost: [email protected]. SENTRALE BEGREPER Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse.Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring.Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldende personopplysningsloven.3. ENTUSIAST AS ER BEHANDLINGSANSVARLIG Entusiast AS er behandlingsansvarlig for håndteringen av dine personopplysninger.4. HVA SLAGS INFORMASJON ER DET VI SAMLER INN? Når du registrerer deg via et skjema eller bestiller et digitalt hefter, kan du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Avhengig av situasjonen kan vi muligens be om følgende personopplysninger:Navn Adresse E-postadresse Telefonnummer Hvilken virksomhet du jobber for Betalingsinformasjon: Betaling med Vipps blir gjort gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID.5. PARAGRAF 6F SOM ALTERNATIV TIL VALGT SAMTYKKE VIA NETTSIDE. SAMTYKKE KAN TREKKES. Vi tar utgangspunkt i legitimt samtykke utifra Paragraf 6f i personvernloven. Hvis du har inngått et kundeforhold med oss tidligere, eller du er en ny kunde vil dette være en legitim grunn til å sende deg informasjon. Dette sidestilles med et samtykke i henhold til markedsføringsloven slik loven har vært i Norge i mange år. Du kan når som helst trekke dette samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du tilbake samtykket, vil vi ta bort de opplysningene vi har om deg. Merk at sletting av informasjonen hos oss kan påvirke leveransen av informasjon innenfor rammen for kunderelasjonen, samt påvirke pågående dialoger6. INFORMASJON FRA ANDRE KILDER Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger godkjenner du også at vi kan registrere andre opplysninger om deg som du har gitt oss ved en tidligere anledning. Basert på offentlig tilgjengelig informasjon kan vi også supplere dine registrerte opplysninger med bransje og ytterligere kontaktinformasjon. Hvis du er kunde hos oss kan vi også tilføye ytterligere kontaktinformasjon til dine opplysninger, som du har registrert hos oss via f.eks. telefon til kundeservice. Opplysninger som er nødvendige for de tjenester du skal bruke vil også bli lagret.7. FORMÅLET MED BEHANDLINGEN AV PERSONOPPLYSNINGENE Informasjonen som du gir fra deg brukes til følgende formål:Salg- og markedsføringsaktiviteter i form av direkte e-post eller telefonkontakt Kundebehandling og informasjon om våre produkter For å få statistikk og opplysninger om brukeratferd for å forbedre både hjemmesiden og selve brukeropplevelsen Slik at vi kan gi deg en mer personlig opplevelse og levere produkter og annet innhold som interesserer deg Vi ber om dine personopplysninger for å:Svare på forespørsler Sende ønsket materiale, eller på andre måter kunne oppfylle våre forpliktelser mot at du sender inn dine opplysninger Opprette og opprettholde en salgsdialog Sende informasjon som kan være av interesse for deg Legge deg til i e-post-liste for nyheter og annet innhold som du selv har valgt å motta 8. SAMTYKKE TIL E-POSTKORRESPONDANSE Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de overnevnte formål, samtykker du til følgende:Vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen Vi kan sende deg direkte markedsføring via e-post om våre produkter Vi kan kontakte deg via e-post eller telefon Abonnering på nyhetsbrev via epost du selv har valgt å motta. Du kan takke nei til ytterligere e-poster ved å følge linken som befinner seg nederst i våre e-poster, eller ved å kontakte oss direkte. 9. HVOR LENGE LAGRES OPPLYSNINGENE? Vi behandler personopplysningene bare så lenge det tar å oppfylle hensikten med deres innsamling, deretter sletter vi informasjonen.Har du en aktiv dialog med oss tar vi vare på opplysningene dine i 2 år fra den siste kontakten; deretter fjerner vi opplysningene vi har om deg. En aktiv dialog defineres som at du har registrert en brukerprofil, interaksjon via telefon/epost eller har kjøpt et produkt av oss i løpet av de siste 2 årene.Har du samtykket til behandling av dine personopplysninger i forbindelse med at du takket ja til regelmessig e-poster, fortsetter vi å behandle dine personopplysninger til du avslutter ditt abonnement. Deretter lagrer vi dine personopplysninger i 2 år før vi sletter informasjonen.10. HVEM KAN INFORMASJONEN DELES MED? Oppgitte opplysninger vil være tilgjengelige for et begrenset antall personer i virksomheten, som enten jobber i markedsavdelingen, kundesupport eller salg.11. INFORMASJONSDELING MED TREDJEPART Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Hvis det er en pågående salg- eller kundedialog mellom deg, oss og noen av våre samarbeidspartnere, deler vi informasjon som:Navn E-postadresse Telefonnummer Hvilken virksomhet du jobber for Hvis vi har registrert dine opplysninger i forbindelse med en begivenhet som utføres sammen med en ekstern part, kan vi overføre samme kategorier av personopplysninger som angitt ovenfor, samt eventuelle svar på ytterligere skjema- eller utdypende spørsmål.12. HVOR OPPBEVARES OPPLYSNINGENE? Opplysningene oppbevares av Entusiast AS i kundesystemet vårt. Har vi dette: Vi har databehandler avtale med ???? som så igjen har avtale med sine underleverandører.13. DINE RETTIGHETER IFORHOLD TIL INNSYN , SLETTING OG EVENTUELT FLYTTING Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din. .Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, kontakter du oss på e-postadressen vi har angitt under avsnittet for kontaktinformasjon. For å motta slik info må du sende en elektronisk kopi av forespørselen på et signert dokument. Ønsker du å flytte informasjon kan vi også hjelpe deg med det14. ANDRE FORMÅL Derson vi skal bruke personopplysningene til et annet formål enn det de ble samlet inn for inntrer informasjonsplikten på nytt og vi må da opplyse hva det nye formålet er og gi deler av informasjonen overnfor på nytt.15. INFORMASJONSKAPSLER Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene,Vi bruker kun informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse på våre sider slik at du slipper å fylle inn felt på nytt hver gang du er på våre sider.16. E-POST OG TELEFON Vi benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av kundebehandlingen registreres i kundesystemet.Våre medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Ok, skjønner det

Pannekaker med skjulte linser

Til oppskriften

Oppskriften på Pannekaker med skjulte linser finner du også i En skikkelig digg kokebok 1. Dersom du liker oppskriften håper jeg at du vil støtte arbeidet mitt ved å kjøpe boken her, da får du 88 andre fantastiske plantebaserte retter på kjøpet.

Dette lager vi MINST en gang i uken, og de blir spist av både store og små med stor fornøyelse. Blant testfamiliene til En skikkelig digg kokebok 1 har denne vært spesielt populært:

“Det føles sååå bra å kunne gi barna pannekaker med god samvittighet som de faktisk VIL spise også. Visste ikke at linser kunne smake så lite.” – Testmedlem av En skikkelig digg kokebok 1

Min yngste sønn Olav var ett år og var med på settet til En skikkelig digg kokebok 1. Vi i fikk catchet dette herlige øyeblikket hvor han har hentet noen blåbær og skal snike til seg en smakebit:)

Det morsomme med disse er jo at de faktisk kan lages i mange forskjellige farger, spinat for grønne, rødbeter eller bringebær for røde eller hva med blåbærpannekaker? Uansett, disse bør du prøve!

Etter steking (og første spiserunde) legger vi restene i en stabel på en tallerken med plastfolie over, og der blir de ofte i 3-4 dager hvor vi tar ut en og en ved behov. Jeg elsker for eksempel nøttesmør og bær inni min pannekake til kveldssnacks.

PS: Hvis du vil prøve de røde med rødbeter, ta gjerne en halv rødbete første runde, noen synes at de kan bli litt sterke i smaken. Liker du rødbeter godt er det selvsagt ikke noe problem.

Pannekaker med skjulte linser – barnefavoritt

Supertynne pannekaker man blir god og mett av. Det morsomme med disse er jo at de faktisk kan lages i mange forskjellige farger, spinat for grønne, rødbeter eller bringebær for røde eller hva med blåbærpannekaker? Uansett, disse bør du prøve! Veldig fargerike og barnevennlige!
4.85 from 13 votes
Skrive ut Rate
Total tid: 20 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 4
Legg i handlelisten

Ingredienser

Linsepannekaker (Veganske under)

  • 1 boks linser 175-230 g, skylt
  • 6-7 dl melk gjerne plantebasert*
  • 2 egg
  • 1 ts salt
  • 300 g mel 5 dl
  • 2 ss sukker valgfritt
  • 2 ts bakepulver valgfritt
  • stekeolje eller smør gjerne plantebasert

Veganske pannekaker

  • 1 boks linser 175-230 g, skylt
  • 6 dl vann eller plantemelk*
  • 2 små bananer
  • 1 ts salt
  • 300 g mel 5 dl
  • 2 ss sukker valgfritt
  • 2 ts bakepulver valgfritt
  • stekeolje eller smør gjerne plantebasert

Rosa pannekaker

  • 1 stk rødbete i biter uten skall, må ikke kokes først, men kan kokes om du har en litt dårlig foodprocessor

Grønne pannekaker, også kjent som monsterpannekaker

  • 2-3 store never spinat

Fremgangsmåte

  • Stavmiks linser og væske i en bakebolle, eller bruk en blender. 
  • Ha så i resten av ingrediensene og bland til du har en glatt røre. Tilsett rødbeter eller spinat om du vil ha fargede pannekaker med ekstra næring. La gjerne røren svelle litt om du har tid. NB: Det er veldig avhengig av type melk, mengden linser og mel om hvor tykk røren blir, så ta mer væske om du ser at røren er for tykk.
  • Stek pannekakene i smør eller olje så tynne du klarer til de er gylne og fine. For å få dem rundest mulig, anbefaler jeg å helle røren sakte ned i pannen. Smaken er like god, runde som firkantet!

Merknader

Glutenfritt: Bruk gjerne havremel. Det blir like godt og enda mer næringsrikt. Da må du steke litt tykkere pannekaker, ellers blir de vanskelige å snu.
Fyllforslag: Du vet selv hva du helst vil ha på pannekakene dine, men hvis du vil prøve noe nytt, er det spennende med for eksempel pesto og stekt sopp i spinatvarianten. Peanøttsmør og syltetøy er veldig godt på den naturelle, og rødbetepannekakene blir ekstra spennende med smøreost, ruccola, salt og pepper.
*juster mengden væske etter hvor mye linser du bruker
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.

Likte du denne oppskriften?

Gi den gjerne en vurdering så sprer vi vegetarentusiasme sammen:)

Recipe Rating




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kommentarer

  • 5 stjerner
    Disse ble veldig gode og saftige. Hadde noen frosne spinatballer i. Kommer til å lage flere ganger. Kanskje prøve med rødbete neste gang☺️

  • Nydelige! Lagde blanding av vanlige linsepannekaker og veganske. Droppa eggene (pga allergi) og hadde i bakepulver. Fulgte ellers oppskriften til de vanlige med linser. Alle unga elska de – ble 3x oppskriften så har en god bunke igjen. 👍😋

  • Nydelige! Lagde blanding av vanlige linsepannekaker og veganske. Droppa eggene (pga allergi) og hadde i bakepulver. Fulgte ellers oppskriften til de vanlige med linser. Alle unga elska de – ble 3x oppskriften så har en god bunke igjen. 👍😋

  • 5 stjerner
    Kjempegode pannekaker. Har laga naturell varianten. I dag blir det også uten egg – regner med de blir kjempegode i dag også. 🤩👍 Sist var det ingen rester etter å ha laget dobbel røre 😋😋😋

  • Lagde akkurat røra, men tror jeg bomma litt. Står at linsene skal være skylt, men også at de skal stavmixes med væsken. Jeg tok med væsken, men skjønte nå at det kanskje var melken de skulle stavmixes med?

  • Pannekaker med skjulte linser er alltid en vinner, både til vår egen familie og barnehagebarn som er med hjem på besøk. Ingen som noensinne har kommentert at det smaker noe annet enn skikkelig gode pannekaker. Deilig at man blir god og mett uten å måtte spise så mange.

  • 5 stjerner
    Så gode! Lagde til meg og 1-åringen og de falt i smak med hjemmelaget syltetøy på 😍 Gode og mettende! Disse skal jeg lage fra nå av!

  • 5 stjerner
    De var kjempegode😋Barna spiste mange, sååå fornøyd med å fått dem til å spise linser😊 detta blir fast oppskrift på pannekaker

  • 5 stjerner
    Lagde denne til 2 seksåringer. Hadde ikke linser, så brukte kikerter, funket som bare rakkern, jentene spiste opp alt!

  • Noen erfaringer med finmalt sammalt eller havremel?
    Eller må siktet hvetemel til.. 🙂

    • Havremel gjør de tørrere og litt vanskeligere å steke (hvis du lager uten egg) men er fullt mulig. Sammalt blir topp:)

  • 5 stjerner

    5 stars
    Kjempegode! Endelig kan vi spise pannekaker med god samvittighet. Laget veganske, men erstattet den ene bananen med en ss eplesidereddik. De var enkle å steke og hang godt sammen 😊😊

  • Hey! Funker det å lage røren kvelden før og sette i kjøleskapet? Toåringen min får noia av lyden av stavmikseren.😆 (Forøvrig topp oppskrift som vi har laget mange ganger!)

  • Tonje Elizabeth Nilssen

    5 stjerner
    Disse likte jeg mye bedre enn vanlige pannekaker! Jeg foretrekker de veganske, men der er ikke barna enige. Jeg er fornøyd med at de i det hele tatt liker linsepannekaker ;-D

  • 5 stjerner
    Veldig gode 🙂

  • 5 stjerner

    5 stars
    veldig gode på smak. Kan ikke smake linsene.

  • Herlighet – stått der hele tiden? 🙈 Sorry – det var flaut 😳

  • Kan jeg lage disse vegansk? Hva kan jeg bruke i stedet for 2 egg?

  • Kan jeg gjøre disse veganske? Ser det står 2 egg i oppskriften, hva kan jeg bruke i stedet?

  • Funker det med frossen spinat tror du? Evt justere ned veskemengde litt?

  • Ny episode av podden: #7 Dine ubevisste matvalg - med Beslutningsekspert Knut Ivar Karevold | Hannelene.no

    […] Linsepannekaker: https://vegetarentusiast.no/linsepannekaker […]

  • Grønnere start på 2020 - en vegetarisk månedsmeny med DIGG smak | Hannelene.no

    […] på oppskriftsnavnet: Mandag: Linsepannekaker Tirsdag: Gresskarsuppe Onsdag: Proteinrik quinoasalat Torsdag: Quesadillas med søtpotet Fredag: […]

  • Digget du denne? Sjekk disse godsakene...

    (3)

    Blomkålceviche - sommerens fresheste rett

    (3)

    Kikertsalat

    (1)

    Supergrøt med stekt banan

    (3)

    Anders´supersmoothies - fra En skikkelig digg kokebok 3

    egenreklame: 🏡🤯Hytteskam eller hytteglede?😍 Skal de ta fra oss hyttekosen også nå disse bærekraftsfolka? Mer om dette i ukens episode av INNEN 2030 hos @podimo_no 😍

    Mer om episoden:⁠
    “Hytta” er faktisk 500.000 steder i Norge, men har vi gått fra hyttekultur til hytteskam? For burde vi egentlig skamme oss for å dra på hytta? Denne uken har jeg med meg Anja Bakken-Riise for å få å snakke om norsk hyttekultur! ⁠
    Og ikke minst deler jeg min egen hytteskam midt i hyttebygging i Sverige🙈❤️🤯

    Sjekk ut episoden hos Podimo, skriv Innen 2030 i kommentarfeltet så sender jeg deg linken👇

    @riiseanja @framtidenivarehender
    ...

    152 13

    annonse⁠ 🍕 Min favorittpizza🏆 Overbeviste jeg MENY-kokken Roar tror du?⁠ 👍 og fikk du lyst på? Gratis oppskrift under fra min siste kokebok👇

    Dette er en pizza jeg har fått høre fra SÅ mange at deres kjøttelskende halvdeler vil ha som fast innslag i helgen, så jeg var veldig spent på hva Roar synes, se resultatet over😍

    👉 Dette trenger du for å lage min luksuspizza til to: ⁠

    🧅 Hanne-Lenes rødløkskompott*:⁠
    1 ss olivenolje⁠
    2 ts smør, gjerne plantebasert⁠
    1 rødløk, skivet⁠
    2 ss sukker⁠
    1¼ dl rødvin⁠
    2 ss balsamicoeddik⁠
    en klype salt⁠

    🍄 Digg sopp:⁠
    125 g sopp, gjerne aroma el. portobello⁠
    1 ss smør⁠
    1 hvitløksfedd, finhakket el. revet⁠
    1 ss tamari el. soyasaus⁠
    ¼ ts timian (valgfritt)⁠

    🌱 Annet:⁠
    2 pizzabunner, gjerne fra PIZZA PIZZA hos MENY⁠
    pizzasaus, gjerne fra Ask⁠ (inneholder ansjos)
    1 neve frisk spinat el. ruccola⁠
    1 neve revet smaksrik ost⁠
    ¼ ts chiliflak (valgfritt)⁠
    ristede pinjekjerner (valgfritt)⁠
    hvitløksdressing el. chilimajones⁠

    1. Lag kompotten først: Varm olje og smør i en stekepanne, ha i løk og sukker, og la steke på medium høy varme i 15 minutter. Ha i rødvin, balsamicoeddik og salt, og la småkoke på lav varme i 15 minutter til væsken har tyknet.⁠
    2. Lag resten i mellomtiden og forvarm ovnen; 250 ℃, varmluft.⁠
    3. Stek soppen på høy varme i skiver i tørr panne til det ikke kommer vann ut når du trykker på den med stekespaden.⁠
    4. Demp varmen og tilsett smør, timian og hvitløk, og la steke i et par minutter. Rør deretter inn soyasaus og sett til side.⁠
    5. Ta frem pizzabunnen, legg på et bakepapir og topp med pizzasaus, deretter ost, spinat og sopp. Stek i 7—12 minutter, avhengig av tykkelsen på bunnen.⁠
    6. Legg deretter kompotten på pizzaen i små hauger, og topp med det du selv ønsker. Nytes med én gang.⁠

    *Får du rester av kompotten, holder den godt i kjøleskapet og passer til veldig mye forskjellig.⁠
    ...

    641 12

    reklame: SJUKT god! Nå er det pizza-uke hos @meny_matglede !

    🥳 MENY-kokken Roar og jeg har denne uken laget hver vår digge grønne pizza! Det er faktisk helt utrolig hvor mye smak vi fikk inn i hver vår pizza, og over kan du få digge tips til å lage en god grønnsakspizza med grillede grønnsaker. (Bruk grillpanne om det ikke er grillvær!)

    Pizzadeigen til MENY er virkelig topp å bruke og jeg likte veldig godt pizzasausen til @askgard sin pizzasaus!

    🏆Vil du smake denne pizzaen? Legg igjen en 🍕 i kommentarfeltet, så skal jeg forsøke få med MENY på å gi ut et gavekort på pizza-ingredienser🤩

    Senere i uken skal jeg dele min favorittpizza, så følg med🤩
    ...

    185 15