fbpx

Salg på Norges mest solgte grønne kokebøker her!

Gratulerer!

Du har meldt deg inn i den vegetariske entusiastklubben.

Vilkår for bruk

INNLEDNING Dette kjøpet er regulert av de nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og ehandelsloven, og disse lovene gir forbrukeren ufravikelige rettigheter. Lovene er tilgjengelig på www.lovdata.no. Vilkårene i denne avtalen skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene, men oppstiller partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen.2. PARTENE Selger er Entusiast AS , Risengbakken 8, 3413 Lier, [email protected], 90814495 og betegnes i det følgende som selger/selgeren.Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.3. PRIS OG BETALING Den oppgitte prisen for varen og tjenester er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter, frakt og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har informert om, skal kjøper ikke bære.Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.4. AVTALEINNGÅELSE OG LEVERING Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren.Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt tingen.8. ANGRERETT Varen er unntatt angrerettloven ved paragraf 17.3 “Digitalt innhold som ikke leveres på fysisk medium”.9. FORSINKELSE, MANGEL PÅ VAREN OG MANGLENDE LEVERING Dersom selgeren ikke leverer varen eller leverer den for sent i henhold til avtalen mellom partene, eller varen er mangelfull og dette ikke skyldes kjøperen eller forhold på kjøperens side, kan kjøperen i henhold til reglene i forbrukerkjøpslovens kapittel 5 etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve oppfyllelse, heve avtalen og/eller kreve erstatning fra selgeren.Ved krav om misligholdsbeføyelser bør meldingen av bevishensyn være skriftlig (for eksempel e-post).13. PERSONOPPLYSNINGER Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selger, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle14. KONFLIKTLØSNING Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: https://ec.europa.eu/odr.

Ok, skjønner det

Personvernerklæring

1. KONTAKTINFORMASJON TIL ENTUSIAST AS Entusiast AS er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor:Entusiast ASRisengbakken 83413 Lier, NorgeOrganisasjonsnummer: 925986630Epost: [email protected]. SENTRALE BEGREPER Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse.Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring.Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldende personopplysningsloven.3. ENTUSIAST AS ER BEHANDLINGSANSVARLIG Entusiast AS er behandlingsansvarlig for håndteringen av dine personopplysninger.4. HVA SLAGS INFORMASJON ER DET VI SAMLER INN? Når du registrerer deg via et skjema eller bestiller et digitalt hefter, kan du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Avhengig av situasjonen kan vi muligens be om følgende personopplysninger:Navn Adresse E-postadresse Telefonnummer Hvilken virksomhet du jobber for Betalingsinformasjon: Betaling med Vipps blir gjort gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID.5. PARAGRAF 6F SOM ALTERNATIV TIL VALGT SAMTYKKE VIA NETTSIDE. SAMTYKKE KAN TREKKES. Vi tar utgangspunkt i legitimt samtykke utifra Paragraf 6f i personvernloven. Hvis du har inngått et kundeforhold med oss tidligere, eller du er en ny kunde vil dette være en legitim grunn til å sende deg informasjon. Dette sidestilles med et samtykke i henhold til markedsføringsloven slik loven har vært i Norge i mange år. Du kan når som helst trekke dette samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du tilbake samtykket, vil vi ta bort de opplysningene vi har om deg. Merk at sletting av informasjonen hos oss kan påvirke leveransen av informasjon innenfor rammen for kunderelasjonen, samt påvirke pågående dialoger6. INFORMASJON FRA ANDRE KILDER Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger godkjenner du også at vi kan registrere andre opplysninger om deg som du har gitt oss ved en tidligere anledning. Basert på offentlig tilgjengelig informasjon kan vi også supplere dine registrerte opplysninger med bransje og ytterligere kontaktinformasjon. Hvis du er kunde hos oss kan vi også tilføye ytterligere kontaktinformasjon til dine opplysninger, som du har registrert hos oss via f.eks. telefon til kundeservice. Opplysninger som er nødvendige for de tjenester du skal bruke vil også bli lagret.7. FORMÅLET MED BEHANDLINGEN AV PERSONOPPLYSNINGENE Informasjonen som du gir fra deg brukes til følgende formål:Salg- og markedsføringsaktiviteter i form av direkte e-post eller telefonkontakt Kundebehandling og informasjon om våre produkter For å få statistikk og opplysninger om brukeratferd for å forbedre både hjemmesiden og selve brukeropplevelsen Slik at vi kan gi deg en mer personlig opplevelse og levere produkter og annet innhold som interesserer deg Vi ber om dine personopplysninger for å:Svare på forespørsler Sende ønsket materiale, eller på andre måter kunne oppfylle våre forpliktelser mot at du sender inn dine opplysninger Opprette og opprettholde en salgsdialog Sende informasjon som kan være av interesse for deg Legge deg til i e-post-liste for nyheter og annet innhold som du selv har valgt å motta 8. SAMTYKKE TIL E-POSTKORRESPONDANSE Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de overnevnte formål, samtykker du til følgende:Vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen Vi kan sende deg direkte markedsføring via e-post om våre produkter Vi kan kontakte deg via e-post eller telefon Abonnering på nyhetsbrev via epost du selv har valgt å motta. Du kan takke nei til ytterligere e-poster ved å følge linken som befinner seg nederst i våre e-poster, eller ved å kontakte oss direkte. 9. HVOR LENGE LAGRES OPPLYSNINGENE? Vi behandler personopplysningene bare så lenge det tar å oppfylle hensikten med deres innsamling, deretter sletter vi informasjonen.Har du en aktiv dialog med oss tar vi vare på opplysningene dine i 2 år fra den siste kontakten; deretter fjerner vi opplysningene vi har om deg. En aktiv dialog defineres som at du har registrert en brukerprofil, interaksjon via telefon/epost eller har kjøpt et produkt av oss i løpet av de siste 2 årene.Har du samtykket til behandling av dine personopplysninger i forbindelse med at du takket ja til regelmessig e-poster, fortsetter vi å behandle dine personopplysninger til du avslutter ditt abonnement. Deretter lagrer vi dine personopplysninger i 2 år før vi sletter informasjonen.10. HVEM KAN INFORMASJONEN DELES MED? Oppgitte opplysninger vil være tilgjengelige for et begrenset antall personer i virksomheten, som enten jobber i markedsavdelingen, kundesupport eller salg.11. INFORMASJONSDELING MED TREDJEPART Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Hvis det er en pågående salg- eller kundedialog mellom deg, oss og noen av våre samarbeidspartnere, deler vi informasjon som:Navn E-postadresse Telefonnummer Hvilken virksomhet du jobber for Hvis vi har registrert dine opplysninger i forbindelse med en begivenhet som utføres sammen med en ekstern part, kan vi overføre samme kategorier av personopplysninger som angitt ovenfor, samt eventuelle svar på ytterligere skjema- eller utdypende spørsmål.12. HVOR OPPBEVARES OPPLYSNINGENE? Opplysningene oppbevares av Entusiast AS i kundesystemet vårt. Har vi dette: Vi har databehandler avtale med ???? som så igjen har avtale med sine underleverandører.13. DINE RETTIGHETER IFORHOLD TIL INNSYN , SLETTING OG EVENTUELT FLYTTING Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din. .Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, kontakter du oss på e-postadressen vi har angitt under avsnittet for kontaktinformasjon. For å motta slik info må du sende en elektronisk kopi av forespørselen på et signert dokument. Ønsker du å flytte informasjon kan vi også hjelpe deg med det14. ANDRE FORMÅL Derson vi skal bruke personopplysningene til et annet formål enn det de ble samlet inn for inntrer informasjonsplikten på nytt og vi må da opplyse hva det nye formålet er og gi deler av informasjonen overnfor på nytt.15. INFORMASJONSKAPSLER Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene,Vi bruker kun informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse på våre sider slik at du slipper å fylle inn felt på nytt hver gang du er på våre sider.16. E-POST OG TELEFON Vi benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av kundebehandlingen registreres i kundesystemet.Våre medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Ok, skjønner det

Silkemyk ostekake – lavt klimaavtrykk

Til oppskriften

Oppskriften på Silkemyke ostekake finner du også i En skikkelig digg kokebok 3 . Dersom du liker oppskriften håper jeg at du vil sjekke ut resten av boken her. Da får du 76 andre fantastiske plantebaserte retter på kjøpet.

«Dritgod! Den smeltet i munnen, gikk over all forventning!» Angie Hussami Finvold

Denne silkemyke ostekaken er knallgod, frisk og proteinrik! Den er faktisk helt uten ost men har likevel den deilige ostekake-følelsen. Kaken er kremet og mettende grunnet en hemmelig ingrediens, nemlig silketofu. Klimaavtrykket av denne kaken er kun 0,3 kg co2 per porsjon, godt under målet til WWF på under 0,5 innen 2030. (Kilde: Klimato)

Hvorfor i all verden har du tofu i en kake?

Tofu er et ukjent produkt for mange, og mange har fordommer fordi de ikke har smakt en god rett med tofu. Jeg vil likevel slå et slag for at du skal teste, for jeg har ikke tall på hvor mange tofu-elskere jeg har frelset med riktig bruk i oppskrifter som denne. Grunnene til å spise mer tofu er mange. Tofu er bærekraftig, billig, proteinrikt og full av kalsium. Ikke minst har den liten egensmak som gjør at man kan få nær sagt hvilken som helst rett til å bli litt mer næringsrik av å fylle på med krydder og andre smaker sammen med tofuen.

I denne oppskriften bruker vi silketofu: Silketofu er laget av soyabønner, har en silkemyk konsistens og smaker egentlig ingenting. I kaker gjør den seg spesielt godt, da vi ikke ønsker fast konsistens, men heller en kremaktig ostekake. Min versjon av ostekake har et hint av ingefær og sitron og passer perfekt til små og store anledninger. Arbeidstiden på denne er ekstremt kort, og så lenge du har bløtlagt cashewnøttene så lages hele kaken på under 20 minutter før den hviler i kjøleskapet.

silkemyk ostekake

Silkemyk ostekake uten melk, egg og gluten -av Hanne-Lene

Silkemyk ostekake – uten melk

Denne silkemyke ostekaken er knallgod, frisk og faktisk helt uten ost. Kaken har et hint av ingefær og sitron, og den hemmelige proteinrike ingrediensen som ingen merker er silketofu. Den gjør at kaken får en silkemyk konsistensen. Tofuen smaker egentlig ingenting, men gjør kaken kremet og litt mer mettende, i tillegg er den protein- og kalsiumrik.
4.80 from 5 votes
Skrive ut Rate
KOKETID: 20 minutter
Hviletid: 4 timer
Total tid: 4 timer 20 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 10
Legg i handlelisten

Ingredienser

Fyll

  • 250 g cashewnøtter bløtlagt el. kokt
  • 200 g hvit sjokolade*
  • 300-350 g silketofu**
  • 1 dl lønnesirup el. annen flytende søtning
  • 2 ts vaniljeekstrakt el. pulver
  • 5-6 ss sitronsaft fra ca. 1 1/2 sitron
  • 1 ss frisk ingefær revet (valgfritt)

Bunn

  • 100 g smør gjerne plantebasert
  • 250 g kjeks f.eks. digestive/bixit, gjerne glutenfri variant ved behov
  • 1 ts ingefærkrydder
  • 1/2 ts kanel

Valgfri topping

  • bær
  • revet sjokolade
  • mynte
  • bærsaus

Fremgangsmåte

  • Kok cashewnøttene i rikelig med vann i minst 20 minutter. Du kan eventuelt bløtlegge de over natten om du har tid. Har du en veldig kraftig blender, går dette lett, men har du en svak blender, trenger nøttene koking for å oppnå en silkemyk kake.
  • Sett sjokoladen til smelting på lav varme eller over et vannbad. Sett deretter til siden.
  • Lag bunnen: Smelt smøret. Ha kjeksen i en foodprosessor og kjør til den er knust. Du kan også knuse den i en pose med en kjevle. Bland deretter kjeksen med smør, ingefær og kanel.
  • Finn frem en springform. Jeg bruker en på 20 cm for å få en høy kake, men det går fint med en større form også. Kle den med bakepapir i bunnen, og smør sidene av formen med smeltet smør. Tipset er å bruke restene i beholderen du smeltet smøret i, det pleier å holde i mengde.
  • Trykk bunnen i et jevnt lag, bruk gjerne baksiden av en skje eller et glass for å trykke den lett ned.
  • Når cashewnøttene er kokt, skyll de godt, og ha deretter i en blender med resten av ingrediensene utenom sjokoladen.
  • Kjør blandingen så lenge at den blir helt silkemyk, og bland deretter inn sjokoladen. Smak til med mer sitron, sødme eller ingefær etter smak.
  • Hell fyllet i formen og bruk gjerne en slikkepott på toppen for å passe på at fyllet kommer helt ut i kantene.
  • Avkjøl i kjøleskapet i minst 4 timer. Holder seg fint i flere dager.
  • Min favoritt er å toppe med masse bringebær, men det vil også bli kjempegodt med andre bær, pasjonsfrukt eller bærsaus.

Merknader

*Husk melkefri om du vil ha kaken helt plantebasert.
**Står «silken tofu» og oppbevares oftest i romtemperatur i den asiatiske hyllen i store matbutikker. Ikke bruk vanlig tofu, det må være silken. Forskjellen blir litt som philadelphia vs norvegia i konsistens, så det må være som den førstnevnte. 
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.

Likte du denne oppskriften?

Gi den gjerne en vurdering så sprer vi vegetarentusiasme sammen:)

Recipe Rating




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kommentarer

  • ellen sophie noraas

    5 stjerner
    Så utrolig god! Og veldig enkel å lage❤️❤️ hele familien, små barn som voksen elsket denne❤️ anbefaler å kjøpe silken tofu på internasjonale/asiatiske butikken! 1/3 av prisen 😘🤩

  • Elisabeth Jacobsen

    5 stjerner
    Nydelig

  • Digget du denne? Sjekk disse godsakene...

    (10)

    Frisk sellerirotsuppe med restaurantkvalitet - fra En skikkelig digg kokebok 3

    (4)

    Gulrotvafler fra En skikkelig digg kokebok 3

    (3)

    Mini Wellington med sopp

    (4)

    Minisnickers - fra En skikkelig digg kokebok 3

    Hva er det aller verste man kan spise? Hva synes du? 👇

    Denne helgen var jeg i et stort intervju i @d2magasin om kosthold og noe av det de lurte på var dette.

    Mitt svar?

    Alkohol og godteri.

    Da er svaret mitt på bakgrunn av helse, ikke klima og dyr åpenbart, men for HELSEN vår så er det alkohol og godteri som er minst fordelaktig.

    Betyr det at jeg er avholds og sukkerfri?

    Nope!

    Drakk faktisk vin i sola i dag jeg😅

    Kostholdsdebatten er mangefasettet, men JEG forsøker å friste deg til å spise mer mat du lager selv fra råvarer som dyrkes og ikke de som puster. De som puster spiser vi nemlig MER enn nok av uten at noen trenger å pushe det, vi har økt inntaket i 70 år, og lengre enn det har vi ikke målinger.

    Jeg ønsker å bidra til at FLERE spiser fem om dagen, for det er nemlig slik at de fleste nordmenn er fiberfattige, og det er faktisk maten til noen av de viktigste helseforkjemperne vi har i dag: tarmbakteriene.

    Så når noen gjør narr av at jeg poserer med en brokkoli, så handler det selvsagt ikke om at det er det eneste vi skal spise. Men det skjønner sikkert du som har sett meg jobbe hardt for et variert kosthold i fem år.

    Hva ville du svart på samme spørsmål? 👇
    ...

    501 23

    Favorittpaien min tar kun fem minutter pluss ovn! Denne MÅ du lagre og lage🤩

    Ok.. jeg vet at det ikke er ripssesong, men jeg har i fryseren fra i fjor, og det har sikkert mange andre også!⁠

    🤩Dette er virkelig min (og min yngste sønn og faktisk min nabo) sin favorittpai! Syrlig, søt, frisk og knasende, og har du rensede bær i fryseren går den inn i ovnen på fem minutter! ⁠

    Laget den nettopp i baby showeren til @ingridviklysne og @andreasfeet og som alltid er det mange som ber om oppskriften og forsyner seg flere ganger👌

    Publisert med FEM forskjellige fyll i En skikkelig digg kokebok 3 og her får du den:

    Du trenger:
    5-600 g rips ⁠
    2 ss maisstivelse⁠
    150 g smør⁠
    2 dl store havregryn⁠
    2 dl kokosmasse⁠
    1½ dl sukker⁠
    1 neve hakkede mandler (valgfritt)⁠
    1 klype salt⁠

    Forslag til tilbehør⁠
    vaniljesaus el. vaniljeis⁠
    tykk yoghurt/kesam/ cottage cheese⁠
    frisk mynte⁠

    1. Forvarm ovnen; 200 ℃, over- og undervarme.⁠
    2. Dersom du bruker et fast smør, del smøret i terninger og la ligge ute til du har målt opp resten. Om du bruker et mykt (ikke rennende)plantebasert smør, kan du bruke det direkte fra kjøleskapet.⁠
    3. Min paiform er 32 cm, men her kan du bruke det du har, bare følg med på steketid. Ha bær i formen. Strø over maisstivelse ⁠
    4. Bland havregryn, kokosmasse, sukker, nøtter og salt i en blandebolle, og bruk deretter fingrene eller en gaffel til å mose inn smøret i deigen til du⁠
    har en smuldredeig. Rør inn mandler om du ønsker.⁠
    5. Fordel deigen over frukten, det er bare sjarmerende om det er en litt «ruglete» overside.⁠
    6. Stek i ca. 25 minutter, avhengig av om du hadde frosne bær. Toppen skal bli gyllen.⁠
    7. La hvile i minst 15 minutter før servering, kan fint lages dagen før og lunkes litt før servering eller bare spises kald.⁠

    PS: Paien kan også lages med epler, fersken, bringebær, blåbær osv... Anbefalte mengder for alle disse finner du i En skikkelig digg kokebok 3, eller prøv deg frem:)
    ...

    1320 27

    Mine to siste bruktkupp! Har du blitt flinkere til å handle brukt? 👍 Eller har du lyst til å bli det? 👍

    Jeg bestemte meg i desember i fjor for at 2024 ble året hvor jeg skulle kjøpe #maksfemplagg og ikke hadde jeg ant at det skulle bli så gøy! Hver gang jeg er i en ny by så er det jo rene skattejakten, og jeg har funnet noen skikkelige favoritter som jeg har brukt masse allerede, pluss at jeg har blitt MYE flinkere til å style de klærne jeg har.

    Mine tips i Oslo er @eftir_norge og @cirkulaer.love , og så vet jeg at det finnes andre også, men helt ærlig er det ikke SÅ ofte jeg har tid til å vandre rundt i Oslo, så har ikke fått oppdaget alle enda, tips gjerne om andre i Oslo eller andre steder i landet som man kan finne pene kvalitetsvarer som er *pre loved*.

    Ps: du trenger ikke like de jeg valgte ut, og jeg trenger ikke beskjed om du ikke synes jeg var så fin i de;)

    @framtidenivarehender @riiseanja
    ...

    607 49

    HYLLER dette! Fy søren for en smart måte å skape bevisstgjøring om matsvinnet i kantiner! Gleder meg til å se norske eksempler på dette! Lik posten om du også synes dette var lurt:)

    Kult eller hva @spisoppmaten , @krisslovesfood , @mariethrane , @kminsaas , @reformaten og @riiseanja ?!

    (Er du ikke like trygg i svensk, så betyr den første "Rakk ikke spise opp" den andre "likte det ikke" og den tredje "forsynte meg for mye")

    Takk for tips: @oddhammar @generationwaste_matsvinn og Morgan Kroon (på LinkedIn)
    ...

    2513 28